Gå til sidens hovedinnhold

Vil du gifte deg med en gravid nakenmodell?

Fotografen Petter Hegre får nå oppmerksomhet for sitt siste stunt. På hans nettsted kan menn søke om gunsten til en høygravid nakenmodell fra Litauen.

Det er bare menn som er betalende medlemmer på nettstedet til Petter Hegre som kan delta i denne spesielle konkurransen. Modellen Vilita Monkute (20) som er trekkplasteret, har termin 22. januar, skriver VG.

- Ikke en datingtjeneste
På nettstedet til Hegre annonseres det hele under vignetten ”Hegre Girl seeks Mr. Right”. Her kan menn sende inn detaljerte søknader til nettstedet. I disse søknadene må de svare på detaljerte spørsmål om seg selv. Det hele presenteres sammen med nakenbilder av Monkute.

- Dette er ikke en datingtjeneste. Det finnes det mye talentløst og smakløst av på nettet - hvorav mange bare er spill basert på løgn. Dette er egentlig en spontanreaksjon på grunnlag av min jobbing med modeller i Øst-Europa. De er så nær oss, men har likevel så få muligheter, sier fotografen til VG.

- Barnefaren ville ikke ta ansvar, og er helt ute av livet mitt. Nå leter jeg etter stabile omgivelser for meg og min kommende datter, sier Vilita Monkute, til VG.

Norsk søker
Hun opplyser at mannen hun vil ha, må være intelligent, smart, ansvarsfull, like barn og være engelskspråklig.

”Hegre Girl seeks Mr. Right” presenters som en konkurranse med søknadsfrist 1. april. Da skal vinneren plukkes ut av Hegre og Monkute i fellesskap. Om de finner en egnet kandidat blir det annonsert 1. mai.

I fjor ble bilder av Vilita Monkute presentert i boken ”Wild Shaven Angel”. Ifølge Hegre har 8-10 søknader kommet inn, en av disse er fra en nordmann.

Les også:

Nordmann vil knuse Playboy
Den norske erotiske fotografen Petter Hegre har gigantsuksess med sitt nettsted. Nå vil han ta opp kampen med Playboy. Les intervju og se hans bilder her.

[Les mer]

Nordmann med erotisk suksess
Nordmannen Petter Hegre har enorm suksess med sitt erotiske nettsted. Les mer om hans fotosensasjon her.

[Les mer]

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris