Gå til sidens hovedinnhold

Vil ikke gifte seg med Pitt

Brad Pitt ser maskulin ut. Derfor vil ikke kvinner gifte seg med ham.

(SIDE2): En ny studie fra University of Michigan School of Public Health viser at kvinner leter etter forskjellige ansiktsformer til forskjellige forhold. Kvinner bestemmer nemlig utefra utseende hvordan forholdet vil bli.

Brad Pitt som elsker
De leter derfor etter maskuline trekk til korte forhold, og feminine trekk til mer langvarige. Brad Pitt og George Clooney blir dermed ofte kåret til verdens mest sexy, selv om få kvinner ville hatt et langvarig forhold til dem.

Pitts firkantformede kjeve og Clooneys markerte øyenbryn gir kvinner inntrykket av at de slåss, tar risker og er dårlige fedre. Forhold med slike menn kan være greit for en kort stund, men på lengre sikt vil kvinner ha noe annet.

Forskerne mener at det er det høye testosteroninnholdet som gjør at disse mennene får maskuline trekk og at baksiden blant annet er en tendens til utroskap.

Vil ha snille menn
Derfor leter kvinnene heller etter runde kinn og fyldige lepper, da dette utstråler at han arbeider hardt, er en god far og er støttende. Kanye West er et eksempel.

Undersøkelsen ble gjort ved at 854 menn og kvinner fikk se manipulerte bilder av ansikter til menn med overdrevent maskuline og feminine trekk, som de ga respons på. Undersøkelsen har imidlertid blitt møtt med en del kritikk.

Kilde: Aftonbladet

Les mer her

Reklame

Meningsmålinger: - I enkelte tilfeller er det ren manipulering