Gå til sidens hovedinnhold

- Vil spille mer

Etter at Johnny-Mikael Gallefoss kom innpå og scoret utligningsmålet i dagens 2-1 seier mot Sogndal på Krohnsminde, håper han på mer spilletid.

Gallefoss som har slitt mye med skader hele sesongen, kom innpå for Alexander Sellevoll rett etter pause for å få opp tempoet etter en svak førsteomgang av Løv-Ham. Det tok han knappe tjue minutter å score 1-1, etter en fin langpasning fra Vegar Landro lurte han offsidefellen og fikk god tid alene med keeper til å plassere ballen der han ville.

- Jeg har følt meg i slag de siste ukene og ble veldig glad når jeg scoret målet. Det betyr mye for både meg selv og laget å vinne denne kampen, sa en lykkelig Johnny Gallefoss etter kampen. Han benyttet sjanse til å skryte av lagkamerat Vegar Landro sin pasningsfot. – han slo meg gjennom på målet og sto vel bak pasningene på omtrent alle løpene mine. Han avsluttet med å si seg fornøyd med egen innsats, og uttrykte et ønske om mer spilletid hvis han fortsatte med stigende form.

Bjørndal lettet etter 3 poeng

Etter flere dårlige hjemmekamper kom endelig seieren på Krohnsminde, trener Trond Bjørndal var ved kampslutt glad etter å ha slått ”storebror” på Vestlandet for tredje gang denne sesongen. – vi har slitt lenge for trepoengeren, både mot Bodø Glimt og Aalesund var vi gode uten å få uttelling så jeg er fornøyd med at vi klarte å vinne i dag. Bjørndal var også glad for at skadeforfulgte Gallefoss og nykommer Imad Chadeh kom på scoringslisten.

– Imad viste at han er en god ballspiller og at han har gode ferdigheter, og Johnny har hatt et par veldig gode innhopp de siste kampene og for han som har vært så mye preget av skader var dette veldig bra. På spørsmål om Gallefoss fortjente mer spilletid svarte han at det var noe som ville vise seg de neste ukene på treningsfeltet. Andreas Moen scoret målet for Sogndal.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken