Gå til sidens hovedinnhold

Vil starte løperevolusjon

Adidas pop-up store har poppet opp sentralt i Oslo, og vil være eksklusivt utsalgssted for den revolusjonerende løpeskoen adidas Boost Energy i Norge.

Butikken ligger i Øvre Slottsgate 27 (Eger Shopping), og vil være base for en rekke ulike aktiviteter og samlinger for byens løpsinteresserte i løpet av de neste to ukene.

- Vi vil starte en løperevolusjon, og butikken er et av flere grep vi gjør for å bidra til dette. Vi håper butikken skal kunne utgjøre en slags inspirasjons- og kompetansehub i de to ukene den står oppført, og at folk ikke bare kommer for å kjøpe skoen, men også for å delta på aktiviteter og la seg inspirere til å løpe mer, sier Thomas Mietinen, markedssjef i adidas Norge.

I løpet av de to ukene butikken holder åpent vil løpslegendene Ingvill Måkestad Bovim og Jack Waitz holde foredrag om løpsteknikk og motivasjon, og det vil bli gjennomført ulike konkurranser hvor man har mulighet til å vinne sko og en reise til Midnight Sun Marathon i Tromsø.

- Vår målgruppe er unge, urbane løpere, og vi har vanskelig for å tenke oss et mer ideelt sted å treffe disse enn midt i Norges travleste handlegate, sier Mietinen.

Butikken vil foreløpig være det eneste stedet i landet hvor man har muligheten til å sikre seg løpeskoen adidas Boost Energy som nylig ble kåret til årets nykommer i Runners World.

- Boost-skoen er et så unikt produkt at vi synes det fortjener å lanseres med brask og bram. Vi er det eneste landet i verden som gjennomfører en lansering av dette formatet, og har store forventninger til skoens popularitet og salgstall i Norge, sier Mietinen.

Butikken er åpen for besøk 12-27. april.

For mer informasjon, besøk www.boostpopup.com og www.facebook.com/adidasRunning.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her