Gå til sidens hovedinnhold

Vil trykke sammen

Polaris og Edda vurderer å forene trykkekrefter.

Polaris Media og Edda Media har inngått en intensjonsavtale der de vurderer å slå trykkerivirksomhetene i de to selskapene sammen.

Avtalen bygger på å danne et trykkeriselskap der både Polaris og Edda Media felles skal stå som eiere og kontrollere. Selskapet vil direkte og indirekte bli eier av de fire trykkeriene som helt eller delvis eies av Polaris Trykk og de to trykkerier som i dag eies av Edda Ressurs. Det er også planlagt å la det nye selskapet overta reklamebyrået Mediateam. Edda Medias eier reklamebyrået som driver med reklameaviser, bilag og innstikk.

Samlet omsatte de aktuelle virksomhetene for 1 milliard kroner og hadde et driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) rundt 200 millioner kroner, opplyser Polaris i en børsmelding.

- Partene vil i løpet av våren utrede og avklare en rekke juridiske og kommersielle forhold, gjennomføre en due dilligence-prosess og utarbeide utkast til en endelig avtale som vil bli fremmet for godkjennelse i de respektive parters besluttende styrer, heter det i meldingen.

Drøftelsene vil skje frem til månedsskiftet april/mai i 2010.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken