Gå til sidens hovedinnhold

Ville grisebanke Pia Haraldsen

- Kom dere til helvete ut herfra før jeg banker dere helseløse, sa lederen for republikanerne i New York til Pia Haraldsen. Se video.

(SIDE2:) Torsdag er det sesongpremiere på «Rikets Røst» og nytt av året er at Knut «Sputnik» Storbukås er med som kulturreporter.

Les mer om det her: - Låser meg inn på do og skriker

Også denne sesongen har Otto Jespersen fått med seg Pia Haraldsen. Hun er med i «Rikets Røst» for andre år på rad, og er nå forfremmet til utenriksredaktør. Allerede torsdag havner Pia i hardt vær.

Under et intervju med en representant for republikanerne i New York blir hun truet med bank hvis hun ikke forlater kontoret hans.

- Hva i helvete er dette for noe sprøyt? Kom dere til helvete ut av kontoret mitt før jeg grisebanker dere, sier han og tilkaller assistenten sin.

Se innslaget i vinduet nederst

Presseansvarlig Jørund Rasdal Unneland gir følgende uttalelse på vegne av «Rikets Røst»s utenriksredaksjon:

- At amerikanerne har temperament det har man sett både i Irak og Vietnam, men det er noe vi utenriksjournalister må tåle. Vi stiller tøffe spørsmål og forventer oss tøffe svar, men dette er bare profesjonelt. Pia danser gjerne både rumba og salsa med James any time.

- Har intervjuet blitt forsøkt stoppet?

- Det er ikke blitt stoppet men vi har en forståelse av at pressekontakten hans nå siler intervjuene mer grundig, sier TV 2s informasjonsansvarlig Jørund Rasdal Unneland.

I mai ble Pia Haraldsen kastet på dør av den tyske viseministeren Mikael Müller.

Se sesongpremieren av Rikets røst på TV 2 Sumo!

Les mer om det her:Her kastes Pia på dør

192584

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka