Gå til sidens hovedinnhold

Vinn billetter til Pitch Perfect

Vi deler nå ut 10 billetter til 5 heldige vinnere.

"Pitch Perfect" er en komedie med Anna Kendrick og Brittany Snow om to rivaliserende a capella grupper.

Beca (Anna Kendrick) er jenta som heller hører på musikken i hodetelefonene sine enn hva andre har å si. Når hun begynner på et nytt universitet, merker hun raskt at hun ikke passer inn i noen bestemt klikk. Men tilfeldighetene vil ha det til at hun allikevel dras med inn i en jentegjeng hun aldri ville ha valgt selv. Det eneste den nye klikken, bestående av skolens både slemmeste, søteste og merkeligste jenter, har til felles er hvor bra de høres ut når de synger sammen - i vårens mest samstemte komedie, Pitch Perfect.

Beca sørger for at den akustiske sanggruppen tar steget ut av sin tradisjonelle komfortsone og perfekte harmonier, til en verden av splitter nye mash-ups. Sammen prøver de å nå til topps i den nådeløse universitetsverdenen av a cappella. Dette blir enten det kuleste eller sprøeste de noensinne har gjort - eller mest sannsynligvis en god blanding.

Pitch Perfect er fullpakket med nye varianter av gamle favoritter og nye hits, som mikses glatt sammen til mash-ups du garantert aldri har hørt før. Filmen regisseres av Jason Moore, som har gjort stor Broadway-suksess med den frekke dukkemusikalen Avenue Q.

For å stikke av med 2 billetter til "Pitch Perfect" ønsker vi å vite:

Når har filmen premiere?

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken