Gå til sidens hovedinnhold

Vinn spillkonsoll

Er du en fan av spillkonsoller og morsomme nettspill? Da bør du lese videre - du kan vinne fete premier.

(SIDE2): Er du glad i å spille spill? Kanskje både nettspill og spillkonsoller er blant dine favoritter?

I så fall har vi den perfekte kampanje for deg. Du kan nemlig vinne Playstation 3, Xbox 360 og Nintendo Wii – alt du trenger å gjøre er å registrere deg på Playray.no, da er du med i trekningen.

Klikk her for å registrere deg.

I tillegg til spillkonsollene deler vi ut Roayle medlemskap og Playpenger, slik at du kan nyte av Playrays goder - med ekstra «kreditt». Playray.no er for deg som er på jakt etter spill, spenning og kanskje noen nye venner

På Playray finner du et tyvetalls nettspill som både er morsomme og veldig engasjerende. Felles for dem alle er at de er enkle å lære, men vanskelige å mestre...

Hvorfor nettspill?
En ting er at spillene på Playray.no er så engasjerende at tiden flyr, en annen er den at det er bevist at nettspill er bra for deg.

Spillene skjerper både hjernen og hukommelsen, samt at de hjelper deg å slappe av. Statistikker viser at gjennomsnittsbrukeren av online spill er aktive så mye som 10 timer i uken, nettopp på grunn av behovet for lek og avkobling i en hektisk hverdag.

60 prosent av kvinner over 30 år sier de spiller spill mens de chatter med venner. Dersom du er av samme oppfatning er Playray.no helt perfekt.

Alene eller med venner
Når du utfordrer eller blir utfordret av en venn i et spill, kan dere chatte med hverandre og eventuelle publikummere under spillet. Men husk at du ikke må la deg distrahere – du spiller vel for å vinne?

Vi ser at TV ikke lenger er det naturlige valget når man skal koble av. Stadig flere velger nettspill, noe Playray.no er et eksempel på. Her finner du hundrevis av andre spilleglade pålogget til enhver tid, slik at du alltid har noen du kan spille med.

Uansett om du vil utfordre noen i spill eller jakte på egne rekorder er vi sikre på at du vil finne nye favoritter på Playray.no.
God fornøyelse!

Reklame

Ny grillpakke for sommeren 2021: - Våre absolutte favoritter i en pakke