Gå til sidens hovedinnhold

Vinneren er kåret

Side2s første spillturnering på Playray.no er avsluttet og vinneren er kåret.

(SIDE2 ): Vi gratulerer «Smarte Drops» med første premien i Side2s spillturnering, en flunkende ny ZenV MP3 fra Creative. «Smartedrops» hadde en imponerende poengsum i Boblespillet, seieren er vel fortjent.

Aktiviteter på Playray
Denne turneringen var den første av mange. På Playray vil det ukentlig være turneringer og konkurranser i de forskjellige spillene. Her gjelder det å følge med, det er kule premier å vinne for alle som deltar.


Playray er en virtuell spillverden med en rekke casual spill. Fellesnevneren for casual spill er at de er lette å lære, men vanskelige å mestre.

Sjansen er stor for at du finner et nytt favorittspill - her finner du alt fra minigolf og biljard du kan spille sammen med venner, til morsomme single spill som mark, diamanter og bobler, som tidlig ble veldig populært. Noen ganger er det vel så morsomt å jakte egne rekorder.

Lag din egen figur
Når du registrerer deg på Playray.no blir det automatisk opprettet en figur som representerer deg i spillene.

Du får også en egen figurside hvor du kan legge inn en presentasjon av deg selv, skrive meldinger til venner samt personliggjøre figuren. Her er det bare fantasien som setter en stopper, i «Figurbutikken» kan du velge jakker, bukser, sko og styling i alle regnbuens farger.

Playray - spenning, spill og nye venner.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis