Gå til sidens hovedinnhold

«Hver gang vi møtes»-øyeblikkene vi aldri glemmer

Dette berørte oss mest.

(SIDE2): Med et stjernespekket artistgalleri opplevde TV2 stor suksess med første sesong av «Hver gang vi møtes».

Både Halvdan Sivertsen, Anne Grete Preus, Elvira Nikolaisen, Jan Eggum, Øystein Dolmen, Bertine Zetlitz og Øyvind Vinni Sauvik berørte mange med sine unike tolkninger, men det var spesielt sistnevnte som fikk mye oppmerksomhet.

- Jævla folkelig program
Det hele startet med at Vinni i første program fremførte sin versjon av Sivertsens «Sommerfuggel i Vinterland». En hel nasjon snakket varmt om rapperen, som hadde et rykte på seg for å være en «bad boy».

- Det er godt mulig imaget mitt blir ødelagt for det er jo et jævla folkelig program. Det er et koseprogram - lørdagsunderholdning som folk kan nyte med Tacoen sin, sa Vinni til Side2 i forkant av premieren.

Lite tyder på at han har ødelagt for seg selv, for aldri før har Vinni opplevd så stor suksess som etter at han viste seg fram på skjermen i det kritikerroste TV2-programmet.

Også rapartistens tolkninger av de adnre artistenes låter høstet mye oppmerksomhet, og under er et utvalg av det han fremførte den gang.

Halvdan Sivertsens «Sommerfugl i vinterland»(Artikkelen fortsetter under klippet)

HTML EMBED

Jan Eggums «Kor e alle helter hen»(Artikkelen fortsetter under klippet)

HTML EMBED

Bertine Zetlitz' «Apples and Diamonds»(Artikkelen fortsetter under klippet)

HTML EMBED

- En overraskelse
Til tross for at Vinni ikke la skjul på at han synes det var utfordrende å tolke de andre artistenes låter, var det sterkeste øyeblikket for rapperen den dagen da Sivertsen fremførte hans låt, «Lonesome Traveller».

- Det var mange sterke øyeblikk, men det er spesielt når man har sin egne dag og få høre skinnsyke versjoner av sine egne låter. Sånn som når Halvdan Sivertsen fremførte «Lonesome traveller», det var stort for meg. Da ble jeg ganske stolt, sa Vinni.

Sivertsen la heller aldri skjul på at han ble rørt under oppholdet på Hvaler.

- Det vi fikk være med på er egentlig en prosess jeg håper flere norske sangskrivere skal få på være med på. Jeg har jo vært med på noe lignende med Gitarkameratene, for vi spiller jo hverandres sanger. Men da er vi med i bandet, og da er vi med på å utvikle prosessen, mens her blir det bare som en overraskelse - som et lite lystsjokk du får rett i ansiktet, sa han til Side2 den gang.

SE SIVERTSEN FREMFØRE LONESOME TRAVELLER HER:(Artikkelen fortsetter under klippet)

HTML EMBED

Nye tårer
Nå er det klart for en ny runde med det populære TV2 programmet, og denne gangen har kanalen fått med seg Ole Paus, Anita Skorgan, Lene Marlin, Kurt Nilsen, Marion Ravn, Magnus Grønneberg og Morten Abel som står for underholdningen.

Klipp fra serien tyder på at det er en ny runde med grine-TV i vente.

SE KLIPP FRA SERIEN HER:

HTML EMBED
Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken