(SIDE2): - Kjære selger på Dillard's Towne East Mall, dette er et bilde av datteren min som ønsket å prøve en kjole til skoleballet.

Slik begynner Facebook-posten fra moren som nå går verden rundt.

Prøvde kjole for moren

Datteren som er avbildet hadde prøvd en kjole moren ville hun skulle prøve, til tross for at hun selv uttalte at det ikke var helt hennes stil.

- Jeg fortalte henne hvor voksen hun så ut, og hun smilte mens sa at hun så for gammel ut. Hun lot meg likevel ta et bilde, skriver moren.

Problemene begynte først etterpå, da en av selgerne i butikken kom inn til prøverommene for å se hvordan det gikk med dem.

- Du trenger Spanx

- Du fortalte datteren min at hun måtte bruke Spanx (hold-in undertøy, journ. anm.) om hun ønsket å gå med den kjolen, og da jeg fortalte at hun var fin uten Spanx, begynte du å krangle med meg, skriver moren.

Deretter skal hun og datteren ha forlatt butikken, men i ettertid har moren tenkt mye på hvorfor hun ikke sa ordentlig fra til selgeren i butikken.

- Jeg skulle ønske jeg hadde fortalt deg hvor mange jenter der ute som sliter med dårlig selvbilde, og at det å fortelle dem at de trenger noe annet enn seg selv for å være perfekte, kan være veldig ødeleggende, skriver hun, før hun fortsetter:

- Om de føler seg bra i en kjole, er det alt som betyr noe. Min datter er høy, og hun trener både svømming og yoga. Hun er et sunt menneske, og hun trengte ikke at du fortalte henne at hun ikke er perfekt som hun er.

Nå har over en halv million mennesker likt innlegget, og 78 000 har valgt å dele historien videre.