Gå til sidens hovedinnhold

Vis din stue - vinn 5000kr

Nå kan du vinne møbler for 5000kr bare ved å vise fram din egen stue. Se hvordan.

(Side2:) I samarbeid med IKEA gir vi deg sommerens enkleste konkurranse med en skikkelig fet premie. Vi ønsker å dokumentere vanlige norske kvinners liv og stuene deres. Alt du trenger å gjøre er å ta et bilde av din stue og skrive en kort beskrivelse av hvorfor stuen din ser ut som den gjør.

Innen 17.juli så må du sende inn et bilde på e-post og skrive kort om din stue. Er du en av de seks heldige vinnerne så får du følgende:

  • En minnerik tur til Oslo, hvor du blir en av hovedpersonene under IKEAs kataloglansering.
  • Reise og overnatting på hotell i Oslo.

En av vinnerne får også et gavekort på 5.000,– på IKEA.

De innsendte bildene vil danne grunnlaget for en større fotoustilling knyttet til lanseringen av IKEA-katalogen 2009 i høst, og bakgrunnen er at man ønsker å dokumentere hvordan norske kvinner lever sine liv i sine stuer.

Juryen som skal vurdere de innsendte bidragene er ledet av en av landets fremste fotografer: Guri Dahl. I tillegg vil også IKEAs trendspesialist Camilla Gjerset være med. De vil velge ut de seks vinnerbildene samt andre bidrag som vil brukes i utstillingen.

Send ditt bidrag til juryen på fotoprosjekt@memo.ikea.com - husk bare å sende inn før 17.juli. PS! Du kan, hvis du ønsker, sende mer enn ett bilde.

NB! Skriv i e-posten ditt navn, alder, adresse og telefonnummer slik at vi kan komme i kontakt med deg.

PS! Sjekk om du har flaks i dag her.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken