SCROLLYTELLING + ALLE ØVRIGE ELEMENTER

Til info: Templates velges når man starter et nytt prosjekt via sitt EGET Team og workspace. Ikke rediger i dette dokumentet!

Denne seksjonen fjernes deretter.

.......................................

NB: HUSK Å SJEKKE, EVT. REDIGERE MOBILVERSJONEN FØR DU GÅR LIVE!

Body of water, Street fashion, Clothing, Outerwear, Sky, Umbrella, Travel

Heidi Thomassen i Brage Finans. Foto: Geir Bjørndal Srisoi

Annonsørinnhold fra

Font

Brage Finans er klar for bedriftsmarkedet i Møre og Romsdal:
-Dette er utrolig spennende!


Med lang erfaring og mange fornøyde kunder er Brage Finans nå på plass i Ålesund. Her sitter Heidi som er lokalkjent i markedet og klar til å hjelpe bedrifter med å oppnå sine drømmer. Hun mener Møre og Romsdal har et helt spesielt potensiale.


-Jeg elsker å hjelpe en bedrift med å finansiere et objekt som bidrar til vekst og flere arbeidsplasser, sier Heidi Thomassen i Brage Finans.  
For henne er dette starten på en spennende reise sammen med Brage Finans. Hun har selv 14 år med erfaring fra leasing bransjen og et sterkt kjennskap til regionalt næringsliv i fylket.  
-Det handler om å kjenne markedet og kundene man er i dialog med.  Hos oss vil du alltid møte ekte mennesker som bryr seg om deg og din bedrift. Det er helt essensielt enten man har en godt etablert bedrift eller er i en skaperfase.  
Brage Finans er eid av 23 banker i Norge inkludert Sparebanken Vest som er nyetablert i Møre og Romsdal. De tilbyr leasing til næringslivet i Møre og Romsdal samt bil– og båtlån til privatkunder i regionen.


Ta kontakt med Heidi for en uformell samtale om ditt behovHeidi har kunder i hele Møre og Romsdal. Video: Gettyimages

Fylket med et helt spesielt potensiale

Det er tydelig at hun er lidenskapelig opptatt av jobben sin og hun forteller ofte om sin kjærlighet for fylket.  
-Det er så utrolig mange flinke mennesker i Møre og Romsdal og et bedriftspotensiale som jeg er helt sikker på kommer til å spire enda mer i tiden fremover!  
For Heidi handler jobben om å la kundene hennes gjøre det de er gode på mens hun fikser finansiering. Leasing er en enkel og fleksibel form for finansiering, og et godt alternativ til lån. Med leasing gjennom Brage Finans kan din bedrift disponere ressursene enda smartere. Leasing betyr at Brage Finans kjøper og eier det utstyret bedriften din trenger, og leier det til dere mot en avtalt månedsleie over et avtalt tidsrom.
-I dette fylket er det ekstremt mange med en skapertrang. Dette gjør at det finnes spennende bedrifter med utrolig potensiale. Da skal ikke finansieringen være en blokker for det, sier hun.


  • Inntil 100 % finansiering
  • Ingen forskuttering av merverdiavgift
  • Frigjør kapital
  • Enklere regnskapsføring


Fordeler med leasing:

Sjekk ut leasing-kalkulatoren

Mennesker som brenner for bedriften sin

Det er viktig for Heidi å kjenne både markedet og kundene hun jobber med. Derfor er god relasjon med kunden viktig. Hun møter kunden på sitt kontor, over telefon, på videomøte eller hos bedriften selv. Hun er opptatt av at prosessen skal gå sømløst og raskt for bedriften.  
-Noe av det som inspirerer og motiverer meg aller mest med denne jobben er å møte mennesker som brenner for bedriften sin. Når jeg er ute hos kunden får jeg se helt konkret hvordan finansieringen vi tilbyr bidrar til bedriften. Og ingenting er jo bedre enn å møte fornøyde kunder sammen med objektene vi finansierer, sier hun og legger til at Brage Finans tilbyr leasing til alle slags bransjer og objekter.  
De fleste driftsmidler kan finansieres gjennom leasing. Objektet må kunne identifiseres som en egen enhet og kunne avskrives. Eksempler på objekter som kan leases er anleggsmaskiner, jordbruksmaskiner, varebiler, lastebiler eller tannlegestoler.  


Se hvordan Heidi kan hjelpe din bedrift her!

Med korte beslutningsveier, høy kompetanse, gode betingelser og høy grad av service vil Heidi kunne gi kundene den beste kundeopplevelsen! Foto.: Geir Bjørndal Srisoi

Er leasing noe for din bedrift?

For de fleste bedrifter vil leasing av objekter være riktig, og størstedelen av bedriftene benytter denne finansieringsformen i dag.  
-Med leasing hos Brage Finans kan man raskt og sømløst få tilgang til objekter som er viktig for bedriften. Det er trygt og enkelt, og hos oss får du alltid personlig hjelp om det er noe man trenger. Finansieringen tar vi oss av, så tar du deg av det du er god på!
Med korte beslutningsveier, høy kompetanse, gode betingelser og høy grad av service vil Heidi kunne gi kundene den beste kundeopplevelsen! Nå kan du også ta kontakt med Heidi for å få hjelp med finansieringen.  

Nysgjerrig på leasing?