Public space, Smile, Happy, Interaction, Leisure, Community, Plant, People

Utdannet seg på seks måneder:

Nå starter Anne Kristin sin egen klinikk

Anne Kristin Bruun tok nylig videreutdanning som kosmetisk sykepleier hos Vestfold Hudakademi i Sandefjord. Allerede nå starter hun egen klinikk.

Annonsørinnhold fra

Font

Vestfold Hudakademi tilbyr både fullverdige utdannelser og etterutdannelser innen kosmetisk hudpleie- og velværebehandlinger.

Blant disse finner vi kosmetisk sykepleie og dermatologisk kosmetisk hudpleie med spesialisering.

En av nyhetene er klinisk estetisk injeksjonsutdannelse, som føyer seg inn i rekken av mange andre spennende utdannelser. Både ufaglærte og medisinsk personell får muligheten til å fordype seg innen avanserte kosmetiske hudbehandlingsteknikker.

Anne Kristin Bruun var allerede sykepleier da hun tok sin videreutdanning hos det populære hudakademiet.

– Jeg valgte «fast-track», noe som innebærer at jeg tok kurset på seks måneder istedenfor på ett år. I tillegg til praksisen i Sandefjord, var jeg også i praksis i Broadway/Cotswold i England, forteller hun.

SERTIFISERT SKOLE: Vestfold Hudakademi tilbyr utdanninger med nasjonal og internasjonal godkjenning – blant annet gjennom Lånekassen, ITEC og VTCT. Anne Kristin Bruun anbefaler den populære skolen.

Praksis i England

Gjennom søsterakademiet Scandinavian Skincare Academy har elever ved Vestfold Hudakademi mulighet for praksis i både Norge og England. Skolen har et nettverk av 69 klinikker i Norge.

– Jeg sjekket veldig nøye før jeg bestemte meg for hvilken skole jeg skulle velge. Jeg valgte Vestfold Hudakademi fordi de har internasjonal godkjennelse via ITEC som er European skill work-godkjent. Det vitner om kompetanse og troverdighet, forklarer Bruun.

I tillegg trekker hun fram at skolen har et stort medisinsk fagteam og at de har vært i markedet i mange år.

Skolen er en del av Scandinavian Skincare Systems. Lærerne ved Vestfold Hudakademi har lang erfaring fra både Norge og utlandet.

– Studiet var veldig lærerikt og skolen har et stort fokus på individuell tilpasning. Lærerne er svært hjelpsomme og veileder deg gjennom hele prosessen, skryter hun.

Joint, Shoulder, Green, Smile, Flowerpot, Neck, Plant, Sleeve, Standing, Houseplant

FORNØYD: Anne Kristin Bruun er svært fornøyd med at hun valgte Vestfold Hudakademi. Hun tok deler av utdanningen i England.

Jeg tok virkelig det rette valget da jeg startet hos Vestfold Hudakademi. Det er en profesjonell skole som også hjelper deg etter studiet. Det er en stor trygghet.

Anne Kristin Bruun

"

Støttet av Lånekassen

Daglig leder ved Vestfold Hudakademi, Marianne Olavesen-Stabb, forteller at studentene har mulighet til å søke lån og stipend av Lånekassen ved noen av studiene. Ellers har de finasieringsmuligheter for alle studenter.

– Vi tilbyr både fulltids- og deltidsstudier, i tillegg til at vi holder kurs for fagpersoner i ulike bransjer, sier hun.

Det viktigste de gjør er å sørge for at elevene er best mulig rustet for arbeidslivet med masse praksis etter endt studie, enten som arbeidstaker eller om de ønsker å starte for seg selv.

– Vi har et solid medisinsk fagteam og har hatt internasjonale sertifiseringer i tolv år. Vi kan vise til gode resultater og har blitt fortalt at vi er en av de høyest rangerte standardskolene med ITEC i Europa.

Material property, Finger, Nail

Bli gründer – få oppfølging

Enkelte elever er nervøse for å starte på egen hånd etter endt studie. Anne Kristin Bruun forteller at Vestfold Hudakademi er flinke på oppfølging også etter studietiden. Man har dessuten alltid mulighet til å komme tilbake på workshops kostnadsfritt.

– Jeg holder på med å starte min egen klinikk nå, men tar også noen ekstra avanserte kurs. Skolen har et stort hjelpenettverk tilgjengelig og vi får også gode tilbud på profesjonelt behandlingsutstyr.

Marianne Olavsen-Stabb er glad for å høre at elevene trives. De jobber hardt for at elevene skal få jobb etter endt utdanning.

– Tidligere elever kan komme tilbake på skolen og ta noen moduler uten å betale, hvis de trenger en oppfriskning. Det er et ganske unikt tilbud og gir en stor trygghet, legger hun til.

Nose, Skin, Lip, Eyebrow, Eyelash, Lipstick, Jaw, Neck, Sleeve, Cosmetics

FULL PAKKE: Anne Kristin Bruun har tatt studiet Business 101 i tillegg til Kosmetisk sykepleie. Utdanningen gir elevene profesjonell støtte, nettverksmuligheter og kompetanse til å drive sin egen virksomhet etter endt utdannelse.

De mest populære linjene

Vestfold Hudakademi er den eneste hudpleieskolen som er ITEC-godkjent av European skill work i Norge.

Alle elever kan få de internasjonale sertifiseringene. Dette innebærer også Europass, et verktøy som effektivt dokumenterer dine kvalifikasjoner overfor utdanningsinstitusjoner og arbeidsgivere i Europa. Nå kan du også få det på injeksjonsbehandling.

De tilbyr utdanninger, kurs og undervisning innen en rekke fag. Blant disse finner vi generell hud- og kroppsterapaut, fotterapeut og helsesektretær som er godkjent av Lånekassen.

De har også utdanninger innen kosmetisk sykepleie, kosmetisk dermatologisk hudbehandling, fillers og injeksjoner. I tilbudet inngår også kurs i kjemisk peeling og laser, Hifu-behandling og vitamin-injeksjoner.

– Mange av våre utdaninger, som for eksempel kosmetisk sykepleie og dermatologisk kosmetisk hudpleie, går gjennom et helt år og du kan ta noen moduler ved vår medisinske klinikk i England. Studentene har mulighet til å betale modul for modul, eller de kan betale studiet i sin helhet som gir en god samlepris.

– Dersom man ønsker å ta en modul i England, kan vi organisere alt. Akademiet ligger i en liten landsby som heter Broadway ikke så langt fra London og Oxford, sier hun.

Human body, Forehead, Hair, Nose, Skin, Hand, Eyebrow, Eyelash, Mouth, Neck

Kan sponse utdanning

Der det er støtte fra Lånekassen, sponser de noen valgfrie videre moduler. Stort sett alle som er studenter ved Vestfold Hudakademi starter for seg selv eller går rett ut i jobb.

– Når de er ferdig med VG2 og VG3, sponser vi noen ekstra moduler slik at studentene kommer ut i jobb raskt. Vi jobber kontinuerlig med nettverket vårt for å få alle ut i jobb.

Studiene blir jevnlig kvalitetssikret av en ekstern eksaminator – og skolen stiller, gjennom søsterakademiet, med fulle klinikkpakker i etterkant.

– Om noen ønsker å starte en klinikk, kan de få støtte og markedsføring med på kjøpet. Vi har hele 69 klinikker i Norge i dag, avrunder hun.

Kontakt oss

Adresse
Rådhusgata 11, 3211 Sandefjord

Telefon: +47 94 44 84 65 / 95 10 04 42
E-post: info@vestfoldhudakademi.no

Alle foto: Vestfold Hudakademi