Vant 1,2 millioner i Extra - fikk latterkrampe

 

Innleveringsfristen for Extra er klokken 17 hver tirsdag.

- Nei? Herregud! Er det sant? utbrøt den heldige vinneren fra Alta.

24.03.20 20:24

Tirsdag kveld er dagen da det er Extra-trekning hos Norsk Tipping. 24. mars var det en kvinne fra Alta som var så heldig å bli trukket ut som Extra-kandidat.

Inngangspremien var på 281.340 kroner, og som alltid lå det 2 millioner kroner på toppen av premiestigen. Kvinnen hadde to av de trukne tallene på sitt vinnerbrett og dermed dermed sikret hun seg da 1.266.040 kroner hun spratt opp på nest høyeste trinn på premiestigen.

Fikk latterkrampe da Norsk Tipping ringre

Kvinnen fra Alta hadde ikke fått med seg TV-sendingen og var derfor helt uvitende om at hun hadde blitt Extra-millionær da Norsk Tipping ringte for å gratulere.

- Nei? Herregud! Er det sant? utbrøt kvinnen, etterfulgt av fullstendig latterkrampe.

Kvinnen påpekte at det føltes uvirkelig, men hun begynte etterhvert å tro på budskapet - og da blusset også noen drømmer opp.

- Jeg har lyst til å reise til Svalbard med mannen min, så noe av premien må gå til en reise når denne krisen er over, sier hun.

Altaværingen påpekte at tirsdag 24. mars blir en uforglemmelig dag, og hun lo godt da vi spurte hvordan hun skulle feire premien.

- Vi kan jo ikke akkurat feire ute nå, men vi kommer til å få det veldig fint hjemme i kveld. Nå skal mannen min og jeg spise koteletter, nybakt brød og kose oss med 1,2 millioner kroner.

Alle Extra-vinnere 24. mars

Første bilde
Én person fylte første bilde og vant dermed en premie på 86.010 kroner.
*En mann fra Lindesnes i Agder. Mannen kjøpte sin kupong på Extra Øvrebyen.

Første ramme
To personer fra Møre og Romsdal fylte første ramme, og dermed vant Extra-spillerene 71.675 kroner hver.
*En kvinne fra Kristiansund. Kupongen kjøpte hun via Norsk Tippings app.
*En kvinne fra Hareid. Kupongen kjøpte hun via internett.

Første brett
Tre personer fylte første brett. Den heldige vant nøyaktig 133.795 kroner hver.
*En kvinne fra Måløy. Kupongen kjøpte hun via Norsk Tippings app.
*En kvinne fra Rana i Nordalnd. Hun kjøpte sin kupong på Narvesen Lade.
*En kvinne fra Nome i Vestfold og Telemark. Hun kjøpte også sin kupong via Norsk Tippings app.

20 spillere med Extra-flaks
Extrasjanse-potten på 100.000 kroner ble fordelt på 20 vinnere tirsdag 24. mars. Det betyr at vinnerne fikk 5000 kroner hver.

Her er finner du navnet på alle de 20 vinnerne i Extra-sjansen

Extra har byttet kanal

Norsk Tipping melder på sine nettsider at Extra-sendingen kommer til å bli sendt på NRK2 frem til påsken. Årsaken er at NRK ønsker å benytte NRK1 til nyhetsformidling i denne perioden.

Extra-trekningen sendes ca klokken 18.50 hver tirsdag.

Store potter i Vikinglotto og Eurojackpot

Pottene i Vikinglotto og Eurojackpot har steget mye de siste ukene, og onsdag og fredag vil det derfor være svært store penger å spille om for.

I onsdagens Vikinglotto-trekning er det estimert at førstepremiepotten kommer til å ligge på rundt 166 millioner kroner, mens det er en rekordstor pott å spille om i Eurojackpot fredag kveld.

I Eurojackpot er pottens maksgrense nådd, men ettersom premien er utregnet i euro (som er rekordsterk mot den norske kronen), er potten større enn noensinne. Dersom noen stikker av med hovedpremien på 966 millioner kroner alene, vil rekordutbetalingen bli slått med ca 50 millioner kroner.

Her spiller du Vikinglotto til onsdagens trekning