Gå til sidens hovedinnhold

Visma kjøper mer

Regnskapskjempen overtar regnskapsbyråer i Stavanger og Egersund

Visma er allerede Norges største regnskapsbyråkjede, og utvider nå ytterligere. Selskapet kjøper Stavanger Regnskap AS og Egersund Regnskap AS.

- Vi har som målsetting å være den ledende og klart største aktøren i de områdene vi er lokalisert. For å oppnå dette, satser vi på økt salg mot nye og eksisterende kunder, men også på oppkjøp, skriver Jon Aadne Aadnesen, administrerende direktør i Visma Services Norge.

Fra før av har Visma 930 ansatte innen outsourcing av regnskap, lønn og økonomisk rådgivning ved 55 kontorer i Norge.

- Kriteriene for å kjøpe et regnskapskontor vil alltid være at de er godt ledet, at de har god kvalitet, og ikke minst god inntjening. I tillegg må de ha en kundemasse og en størrelse som vi anser interessant. Når vi nå har inngått avtale om kjøp av Stavanger Regnskap AS og Egersund Regnskap AS er det fordi de oppfyller alle disse kriteriene, skriver Aadnesen.

Stavanger Regnskap AS er ledet av tidligere styreleder i NARF, Ove Gloppen. Selskapet har 14 ansatte og er lokalisert i Stavanger sentrum. Egersund Regnskap AS har 10 ansatte, og Visma legger opp til at de to kontorene i Egersund flytter sammen. Begge selskaper blir fusjonert med Visma Services Norge AS, opplyses det i meldingen.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken