(SISDE2): Blogger Kristin Gjeldsvik gir leserne sine et innblikk i livet sitt på Side2-bloggen «Styleconnection». Her gir hun daglig inspirasjon med bilder av stilen sin, som best kan beskrives som fargerik «street». Kristin er også kjent fra TV-seriene «Paradise Hotell» og «Robinson», og deler gjerne vbilder fra sin hverdag.

Kristin er ikke redd for å by på seg selv, og nettopp derfor er det kanskje ikke så rart at hun har blitt stemt frem som finalist i kategorien «Årest inspirasjons blogger» under onsdagens Vixen Awards.

Overlykkelig finalist!

- Jeg er overlykkelig over å være finalist i det jeg ser på som den gjeveste kategorien. Jeg har aldri vært nominert i noe som helst tidligere, så dette er stor for meg. Å vinne en så fantastisk tittel må være helt fantastisk motiverende, så jeg krysser både fingre og tær for at det er jeg som stikker av med seieren, sier den positive bloggeren.

Hadde jeg fått en klassisk Chanel, hadde jeg faktisk gitt den bort!

- Jeg er kanskje den eneste i hele dette landet som IKKE setter pris på eksklusive merker og kostbar design. Jo billigere jeg kan få det, dess bedre, og jeg kunne aldri i livet investert i en dyr designerveske. Hadde jeg fått en klassisk Chanel, hadde jeg faktisk gitt den bort, og det som gjør meg megahappy er ikke å komme ut fra en butikk med to udødelige kvalitetsplagg til 5k, men å komme ut fra en butikk med en hel garderobe til en crappy kvalitet til samme pris. Hurraaaa for billig crap!, skriver Kristin på den populære bloggen sin.

Styleconnection har med årene vokst seg stor og flere tusen klikker seg nysgjerrig inn hver dag for å finne ut hva hun har hatt på seg eller hva hun har gjort.

- Det er jo ingen hemmelighet at min tid på TV har vært avgjørende for at bloggen i det hele tatt ble kjent. Samtidig har jeg kjempet med nebb og klør for å opprettholde et solid lesertall, og ikke minst en blogg som man faktisk har lyst til å klikke seg innom dag etter dag.

- At bloggen ligger på topplisten nå, tor jeg er fordi leserne faktisk ser hvor mye tid og energi jeg legger ned i bloggen, at de alltid finner inspirasjon, og at det er en god miks av både det useriøse og det seriøse.

Hun tar ikke seg selv særlig høytidelig, noe hun håper kommer godt frme på bloggen.

- Jeg deler mine meninger, min hverdag på godt og vondt, og legger ikke skjul på noe. Det tror jeg er en viktig faktor for at lesertallet er som det er, sier bloggeren ærlig.

- Ingenting er kjekkere enn å kunne leve av det du liker aller best

- Jeg begynte å blogge for noe som føles som hundre år siden, da blogging var i vinden, noe delvis nytt samt spennende, og da jeg ønsket å fronte klesmerket jeg jobbet for på en litt annerledes måte. Det var en fin kanal for å vise frem mer av klærene, og etterhvert var det også rom for de mer personlige oppdateringene. Å blogge er en hobby, og ingenting er kjekkere enn å faktisk kunne leve av det du liker aller best. Nemlig å sitte og skrive, ta bilder, for så å dele dem med mine lesere.

Og selv om hun også ofte deler antrekksbilder, er hun ikke interessert i å følge trender.

- For å være helt ærlig, så vet jeg faktisk ikke hva som er typisk for årets trender. Hm, nå ble jeg faktisk litt nysgjerrig, svarer hun når Side2 spør 27-åringen om hva man skal satse på i år.

- Stilen min skiller seg kanskje litt ut fra det man som regel ser i det typiske bloggnorge. Den er leken, svært fargerik og litt rocka, og inspirasjonen kommer aldri fra catwalken. Jeg kler meg opp etter dagsform og humør, og det er sjelden jeg planlegger antrekkene mine,sier Kristin

- Hvordan ser fremtiden ut for Styleconnection?

- Jeg har mange spennende prosjekter på gang som jeg foreløpig må holde litt tett til brystet, men fokuset skal fortsatt være på å til stadig servere en inspirerende blogg med masse spennende innhold. Spør meg igjen om en månedstid, sier Gjeldsvik lurt.

Nå er det få timer til finalen i Vixen blogawards sparkes igang og Kristin er spent.

- Jeg både tror og håper at dommerne ser etter noe som skiller seg litt ut fra mengden, og hvis de gjør det, har jeg en alright sjanse. Jeg tror også at de ser etter en blogg med mye variasjon og et visuelt pent uttrykk.

Kristins tips til nye bloggere

- Mitt beste tips er å være seg selv. Du vil aldri få en stor og god blogg ved å kopiere andre, både når det kommer til innhold og selvfølgelig bloggnavn. Jeg har sett at noen har prøvd seg på "mammaen til Michelleeee", og "tcmnnn", men kjære vene, man får ikke et høyt lesertall ved å bruke samme navn med noen ekstra bokstaver.

-Først og fremst er det viktig å ha et budskap og en slags ramme rund hva du ønsker å formidle, om det så er mote, skjønnhet, hverdagsliv eller trening. Alt er lov, men når man gjentatte ganger legger ut innlegg hvor man spør leserne om hva man skal blogge om, er det vel strengt talt ikke nødvendig å blogge.