Gå til sidens hovedinnhold

Voe får platekontrakt

14 år gamle Emilie Nereng er signert Sony. Les anmeldelsen av singelen her.

(SIDE2:) 14 år gamle Emilie Nereng, bedre kjent som en av Norges mest leste bloggere under navnet Voe, har fått kontrakt av Sony Music.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Superprodusent
Voe har inngått et samarbeid med produsent David Eriksen, som også står ansvarlig for Tone Damli Aaberges platekarriere. Fredag ble hennes første singel sluppet.

Side2s anmelder sier at låten ligger i Miley Cyrus-land og først og fremst er den myntet på den aldersgruppen.

- Problemet med Voes debutsingel er likevel at dette til tider kan være litt for enkelt. Det er egentlig bittelitt synd, for skal man dømme etter sangen så kan Emilie/Voe faktisk synge, dog så bra som man kan forvente av 14-åringer, skriver anmelder Pål Nisja-Wilhelmsen.

Les anmeldelsen: Her er Voes debutsingel

Ilddåp
Man kan si at Emilie Nereng får sin ilddåp som liveartist.

I kveld, fredag, skal hun synge foran opp mot 100.000 mennesker på Rådhusplassen i Oslo når den årlige VG-lista-konserten går av stabelen. Nereng fra Hønefoss har 70.000 lesere hver dag av sin blogg.

- I dag skal vi øve på selve Rådhusplassen, blir spennende å teste det ut. I dag er vår siste øve-dag, helt sykt.. Tenk, i morgen skjer det!! Jeg klarer ikke tenke meg hvordan nervene kommer til å være før jeg går ut på scenen. Åå, jeg kommer til å miste mikrofonen, kjenner det på meg! Skrev hun på bloggen torsdag.

Kommentarer til denne saken