Gå til sidens hovedinnhold

Rapper skal ha banket opp ekskjæresten

Sparket inn baderomsdøren og vandaliserte leiligheten.

(SIDE2): Det er det amerikanske nettstedet TMZ som melder at den kjente rapperen og skuespilleren, 50 Cent (født Curtis James Jackson), har blitt siktet for vold mot kjæresten.

Ifølge siktelsen, skal rapperen ha havnet i en krangel med en kvinne i hennes leilighet 23. juni i nærheten av Toluca Lake i California.

Krangelen skal ha blitt så voldsom at kvinnen 50 Cent havnet i krangel med låste seg inne på badet og valgte å tilkalte politiet. Rapperen skal da ha sparket inn baderomsdøren, før han så sparket kvinnen en rekke ganger. Han skal også ha ødelagt inventar i leiligheten for over 40.000 kroner.

Da politiet ankom, hadde rapperen forlat leiligheten.

Mor til hans barn?
50 Cent, som har solgt over 40 millioner album på verdensbasis, er siktet av politiet for fem lovbrudd, blant annet vold og vandalisme.

Det store spørsmålet mange stiller seg nå, er hvem denne kvinnen rapperen skal ha banket opp er.

TMZ hevder at offeret er en av Jacksons tidligere kjærester, modellen Daphne Joy, som datet rapperen i over tre år.

Det som gjør saken enda mer delikat er at Joy visstnok skal være mor til rapperens ukjente barn. Ryktene har lenge svirret i USA om at de to fikk et barn sammen, men det tidligere kjæresteparet bekreftet aldri ryktet.

Nå ser det imidlertidig ut som påtalemyndighetene har gjort det for dem, da de i en pressemeldingen bekrefter at «paret som slåss har et barn sammen».

50 Cent har en 16 år gammel sønn fra et tidligere forhold.

På kant med loven
Denne hendelsen er ikke første gang 50 Cent er i klammeri med loven.

Rapperen vokste opp under tøffe kår i Queens, New York og begynte å selge dop allerede som 12-åring. Etter den tid har han blitt skutt hele ni ganger, blitt arrestert for blant annet å være i besittelse av uregistrerte skytevåpen og vold.

Sistnevnte kom etter at 50 Cent hoppet ned fra scenen og slo ned flere mennesker i salen under en konsert, etter at noen skal ha kastet en vannflaske på han.

Han har også en trøblete fortid med sine ekskjærester, og har tidligere blitt saksøkt for over 50 millioner dollar av moren til hans første barn for øknomisk støtte livet ut.

Ekskjæresten tapte søksmålet, og har i ettertid heller latt sin bitterhet mot rapperen renne fritt i den amerikanske sladderpressen.

Kommentarer til denne saken