Gå til sidens hovedinnhold

- Voldtatt på nyttårsaften

Det nye året skal ha startet på en grusom måte for den 24 år gamle kvinnen.

(iBergen.no) Ifølge henne ble hun utsatt for en stygg voldtekt hjemme hos en jevnaldrende mann natt til 1. januar. De to skal ha møttes på en nyttårsfest tidligere på kvelden og havnet på nachspiel hjemme hos ham.

Da det nye året var bare noen timer gammelt, skal den tidligere straffedømte mannen ha voldtatt kvinnen. Om morgenen oppsøkte kvinnen voldtektsmottaket på Bergen legevakt og anmeldte mannen senere samme dag. Den 24 år gamle mannen skulle opprinnelig framstilles for varetektsfengsling i Bergen tingrett tirsdag, men fengslingsmøtet ble utsatt til onsdag da mannen gikk i nye politiavhør.

- Han avhøres nå. Ennå er det usikkert hvordan han stiller seg til siktelsen, sier politijurist Trond Eide til iBergen.no.

Verken den siktede eller fornærmede kjente hverandre fra før, og var alene i leiligheten da overgrepet skal ha skjedd. Til tross for at den påståtte voldtekten karakteriseres som «stygg», ble det ikke benyttet våpen. Mannen begjæres fengslet på bakgrunn av bevisforspillelsesfaren.

Les flere nyheter på iBergen.no