Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg ble voldtatt

Det forteller Crystal (16) i et sjokkerende videoklipp på YouTube.

(YEYE): Fra et soverom i Florida sitter 16-åringen og forteller om den angivelige voldtekten i et klipp som er lagt ut på YouTube. Gjerningsmannen er ikke tiltalt.

- Jeg er blitt voldtatt av en 23 år gammel mann, og ingen vil hjelpe meg. Jeg trenger hjelp. Vær så snill å hjelp meg.

Slik lyder den hjerteskjærende bønnen fra jenta, som i videoen kaller seg Crystal.

Droppet siktelsen
Ifølge Extrabladet.dk har tv-stasjonen CNN sett nærmere på Crystals sak, og det skal medføre riktighet at hun har anmeldt en 23 år gammel mann for ugjerningen. Myndighetene droppet imidlertid siktelsen da politiet mente at det hadde vært snakk om frivillig sex, ikke tvang.

Ny og farlig trend
Crystals tilfelle er langt fra unikt. Ifølge USAs største antivoldtektsorganisasjon RAINN melder én av fire amerikanske jenter under 25 år om seksuelle overgrep. Grunnlegger av organisasjonen, Scott Berkowitz, forteller til CNN at de har registrert en økende trend der unge mennesker betror seg til nettsteder for å prate ut om seksuelle overgrep. YouTube, Facebook og MySpace er typiske steder for slike betroelser.

Scott advarer mot å publisere slike intime betroelser på nettet:

- Intensjonen til et voldtektsoffer kan være at de ønsker å dele sine erfaringer med andre. Men denne måten å betro seg på kan være farlig, advarer han.

Se Crystals beretning her:

HTML EMBED

Hva synes du om slike personlige betroelser over nettet? Diskuter under!

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Reklame

Siste sjanse: 10 superkupp du gjør på Cyber Monday