Fredag formiddag skulle tingrettsdommer Arne Fortun behandle konkursbegjæringen mot Vollvik-selskapet, skriver Bergensavisen.

Men konkursbegjæringen ble ikke realitetsbehandlet, og rettsmøtet ble utsatt til neste mandag.

– Vi har fått bekreftet at deler av beløpet er betalt inn og fått lovnader om at resten av beløpet er på vei, opplyste advokat Robert Jensen på vegne av Ventelo.

Sendte medarbeider i retten
Idar Vollvik var selv ikke til stede, men hadde sendt en medarbeider som bekreftet opplysningene.

Konkursbegjæringen blir likevel ikke trukket, og rettsmøtet ble utsatt til mandag 10. november.

– Vi vil vente med å trekke begjæringen inntil innbetalingene står på konto, sier Jensen til BA.

Både Vollvik personlig - og flere selskaper han har eid - er flere ganger begjært konkurs på grunn av utestående krav, men felles for alle sakene, er at det har ordnet seg i siste liten.

Saken mellom Ludo og Mobil har pågått siden 2011.

Kranglet om saksomkostninger
Først kranglet de om regningene, så kranglet de om rentene og til slutt kranglet de om saksomkostningene på 270.000 kroner.

Ventelo skaffet Vollvik tilgang til Telenors infrastruktur, men gikk sommeren 2011 lei av regninger som ikke ble betalt og sa opp avtalen med en oppsigelsestid på seks måneder, ifølge en dom fra Borgarting lagmannsrett fra i sommer, skrev DN i forrige uke.

Tvisten mellom partene ble offentlig kjent i januar 2012, da Ventelo fremmet konkursbegjæring mot Ludo Mobil.

Samtidig jobbet Idar Vollvik for å selge abonnementsmassen i Ludo Mobil, og inngikk et forlik på 20 millioner kroner for å unngå at Ventelo stengte ned mobilnettet, ifølge DN.

Les flere saker i Bergensavisen