Tidligere Brann- og Fredrikstad-spiller, Raymond Kvisvik har hjulpet Ludo-gründer Idar Vollvik med å selge aksjer. Ifølge Dagens Næringsliv har den kjente fotballspilleren solgt Ludo-aksjer til sin bekjentskapskrets.

Til Dagens Næringsliv sier Kvisvik at han har kjent Vollvik i mange år. Han henviser imidlertid til Vollvik for å si noe om aksjesalget. Vollvik sier til avisen at aksjene Kvisvik har solgt er har gått til venner av fotballspilleren

- Jeg har vært invitert til ham og holdt en presentasjon. Hans nettverk har kjøpt noen aksjer i Ludo. Det er penger jeg skal bruke på å betale restskatten min, sier Ludo-sjefen til DN.

Ikke overført aksjene
Ludo-sjefen sier at en avtale om aksjesalget er inngått, men at aksjene enda ikke er overdratt. Hva prisen på aksjene blir avhenger nemlig av kursen i den kommende kapitalutvidelsen.

Raymond Kvisvik og Idar Vollvik har kjent hverandre siden førstnevnte spilte fotball i Brann. Vollvik foreslo at Kvisvik skule bli spiller i Lyn, da han var sponsor for laget. Dette avslo imidlertid Kvisvik, som hadde signert en kontrakt med Halden.

Henter 200 mill.
NA24 skrev tidligere denne uken at Vollvik planlegger en større aksjeemisjon. Ved hjelp av meglerhusene Carnegie og ABG Sundal Collier skal den kjente mobilgründeren hente inn opp til 200 millioner kroner i frisk kapital. Pengen skal i sin helhet brukes til å kjøpe mobilkunder fra en etablert aktør.

NA24 har tidligere skrevet at det er mobilkundene til Ventelo som står øverst på ønskelisten til Vollvik. Les: Vollvik varsler storkjøp