Idar Vollvik skylder penger til flere av sine ekskolleger. Bonusen da Chess ble solgt til Telia var på 120 millioner kroner, og skulle fordeles på flere.

Ikke fått pengene
Chess-styremedlem og tidligere driftssjef Arve Andreassen har krav på 720.000 kroner, men har ikke mottatt én krone, ifølge Dagens Næringsliv.

- Jeg har ikke noen personlig vendetta mot Idar Vollvik, men jeg synes det er viktig at han gjør opp for seg. Vollvik fremstår jo ellers som en velgjører i mange sammenhenger, sier Arve Andreassen.

Vollvik har tidligere inngått en avtale med sin største kreditor, First Securities, om tilbakebetaling på 50 til 60 millioner kroner. Vollvik har imidlertid ikke inngått en avtale med Andreassen.

- I avtalen jeg har, er det en klausul der det står at jeg skal behandles på lik linje med de øvrige kreditorene i Vollvik Invest. Jeg reagerer på at det ikke skjer. Dette er mye penger for meg, og jeg håper for Idars vedkommende, som har mye å tenke på, at det er en ren forglemmelse. Jeg vil nå intensivere arbeidet med å få tak i disse pengene, sier Andreassen til avisen.

Innrømmer avtale
Vollvik innrømmer overfor DN at han skylder penger til Andreaasen.

Han sier at han nå vil ta kontakt med kreditoren.