(SIDE2): Superparet fra Liverpool har vært sammen siden de var 16 år gamle, og bare ett år etter at de begynte å date fridde Wayne til Coleen.

Paret har imidleritidig ikke fått giftet seg på grunn av Wayne Rooneys travle hverdag, men nå er det endelig klart for bryllup, forteller de to til Hello.

Bryllupet vil finne sted i juni 2008, og turtelduene håper å holde det i et slott i Italia. De har allerede solgt rettighetene til bildene.

- Det blir juni. Vi har alltid ønsket å gifte oss, men det har vært mer et spørsmål om når vi ahr tid. Nå har vi bedre peiling og kan begynne å planlegge. Så fort jeg fant ut hvilken måned det kunne skje i begynte jeg å lete etter hvor vi skulle ha det, forteller Coleen til bladet.

Forholdet til Manchester United-proffen har virkelig kastet Coleen McLoughlin inn i rampelyset.

Hun har hatt en rolle i «Hollyoaks», en av Englands mest populære såpeserier, og hun er jevnlig i britiske magasiner. Hun har også tatt steget opp som en av de mest populære WAGsene (britisk forkortelse for «Wives And Girlfriends of the England national football team») sammen med Victoria Beckham.

Hun har også fått sin egen parfyme nylig.

Les mer her:Kjendisenes feite ekstrainntekt

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!