Gå til sidens hovedinnhold

Wæhler mister kampen mot Molde

ULLEVAAL STADION (vif.no): Lars Iver Strand sliter fortsatt med litt rusk etter lårskaden han fikk mot Lillestrøm og mister Vålerengas kamp mot Molde søndag. Det samme gjør Kjetil Wæhler som måtte gå av Vålerengas trening på lørdag med en ankelskade. Se lagene her.

Vålerengas lag: 1 Troy Perkins - 6 Freddy dos Santos, 16 Dan V. Thomassen, 22 Ronny Johnsen, 13 Jarl André Storbæk - 25 Mohammed Abdellaoue, 8 Martin Andresen(k), 23 Kristofer Hæstad, 7 Daniel Fredheim Holm - 14 Bengt Sæternes, 34 Gunnar Heidar Thorvaldsson

Benken: 30 Øyvind Bolthof, 3 Allan K. Jepsen, 5 André Muri, 11 Morten Berre, 18 Rune Lange, 26 Bojan Zajic, 28 Harmeet Singh

Moldes lag: 22 Jan Kjell Larsen - 2 Kristoffer Vatshaug, 5 Øyvind Gjerde, 24 Vegard Forren, 23 Knut Olav Rindarøy - 8 Toni Koskela, 6 Daniel Berg Hestad, 4 Thomas Holm - 9 Mathias Mostrøm, 19 Jose Mota, 10 Magne Hoseth

Benken: 1 Knut D. Lillebakk, 13 Brian Waltrip, 14 Christian Steen, 32 Mame Briam Diouf, 42 Pape Pate Diouf

Det var på lørdagens trening at Kjetil Wæhler gikk av etter oppvarmingen.

- Kjetil sliter litt med en ankel og vi gjør opp status på han inn mot kampen i morgen. Det er enda for tidlig å si noe om han rekker kampen, ssa Vålerengas fysioterapeut Morten Johansen til vif.no etter lørdagens trening.

- Når det gjelder Lars Iver har han litt rusk etter skaden han fikk mot Lillestrøm. Han trener alternativt og bygger seg opp igjen.

Hente overskudd
Hovedtrener Tor Ole Skullerud er godt fornøyd med treningsuka Vålerenga har lagt bak seg etter tre sterke poeng borte mot Viking på mandag.

- Utover Lars Iver og Kjetil har vi de fleste på beina. Det har vært bra trøkk på treningene denne uka. Uka blir litt kortere med mandagskamp og da handler mye om å hente overskudd og finne krefter til en ny kamp i morgen. Det tror jeg helt sikkert vi har gjort og vi har lov å være optimister foran kampen, sier Skullerud til vif.no.

- I morgen forventer jeg at vi skal ta tak i kampen og styre den. Kampen skal spille på våre premisser først og fremst og skal ta kommando på hjemmebane. Det ønsker vi og det forventer jeg at vi skal klare.

Alt gikk ikke helt på Vålerengas premisser i andre omgang mot Viking på mandag, selv om det holdt til tre poeng til slutt.

- Vi vet hva som gikk galt i andre omgang i Stavanger. Vi har snakka om det, analysert kampen og er ferdige med det nå. Det blir en helt annen kamp på Ullevaal i morgen med litt andre utfordringer. Samtidig lærte vi forhåpentligvis noe av det vi opplevde mot Viking, og det får vi helt sikkert bruk for ved en senere anledning, forklarer han.

Tøff motstander
Til tross for at Molde rykket opp fra Adeccoligaen foran årets sesong har de spillemessig vært gode så langt i sesongen.

- Molde er et bra lag som har startet sesongen bra. De har fått litt dårlig uttelling på sjansene sine, men i spill og sjanser har de vært veldig bra, skryter Skullerud.

- Samtidig mener vi at vi er så godt i gang selv at det å ta kommando på kampen i morgen skal være utgangspunktet vårt. Det skal det uansett være hjemme på Ullevaal.

Vålerenga har for det meste vært gode defensivt denne sesongen og har tidvis vist fram veldig godt offensivt spill.

- Vi er fortsatt litt ujevne. Bortsett fra andre omgang sist har vi sett bra ut defensivt i mye av det vi har gjort, og det er vi tålig godt fornøyde med. I det offensive er det fortsatt litt ujevnt.

- I spillet vårt har vi et ønske om å angripe, flytte opp mange folk, komme til innlegg og samtidig fylle boksen til motstanderen. Fokuset vårt er å angripe. Vi ser en del bilder på hva vi ønsker, men det har variert litt så langt, både i enkeltkamper og i helheten. Vi pleier relasjoner offensivt på trening hver uke for å komme nærmere det vi ønsker å få til og det utvikler seg stadig, avslutter Skullerud.

Vålerengas tropp mot Molde: 1 Troy Perkins, 30 Øyvind Bolthof, 3 Allan K. Jepsen, 5 André Muri, 6 Freddy dos Santos, 7 Daniel Fredheim Holm, 8 Martin Andresen, 11 Morten Berre, 13 Jarl André Storbæk, 14 Bengt Sæternes, 16 Dan V. Thomassen, 18 Rune Lange, 22 Ronny Johnsen, 23 Kristofer Hæstad, 25 Mohammed Abdellaoue, 26 Bojan Zajic, 28 Harmeet Singh, 34 Gunnar Heidar Thorvaldsson

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping