Gå til sidens hovedinnhold

Forelsket robot slo Jolie

Animasjonsfilmen «WALL-E» tjente mer enn Angelina Jolies siste snikmorderfilm.

(SIDE2): Denne helgen hadde filmene «Wanted» og «WALL-E» premiere i USA. Begge filmene dro inn så mye som over 100 millioner dollar denne første visningshelgen, melder AP.

Seierherren var imidlertid Pixars nye animasjonsfilm «WALL-E» som tjente inn 62,5 millioner dollar, noe som tilsvarer i litt over 318 millioner kroner i dagen kurs.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Passer for liten som stor
Filmen om den lille roboten som, flere hundre år i fremtiden, vandrer rundt på en menneskeløs klode, appellerte like mye tll de eldre kinopublikummere som de yngre.

- Hemmeligheten er å lage en film for folk i alle aldre, og ikke kun for barn. Barna elsker filmene, men foreldrene blir underholdt på et annet nivå, sier Mark Zoradi, presidenten i Pixar.

Actionfilmen «Wanted», der Angelina Jolie, James McAvoy og Morgan Freeman spiller i hovedrollene, dro inn 51,1 millioner dollar, som sikret filmen en solid andreplass blant denne helgens premierer.

Se syv minutter biljakt fra «Wanted» (artikkelen fortsetter under videovinduet)

HTML EMBED
video_embed(10750,1);

Gir gode kinodager
Tallene kommer fra Media By Numbers, som i tillegg påpeker at den dårlige økonomien og høye bensinpriser kan ha skylden i det gode kinobesøket.

- Kinoene pleier å ha stor oppgang i de tider folk har det tyngre økonomisk. Mye av grunnen kan være at kinofilmer er mye billigere å se enn for eksempel en konsert eller et sportsarrangement, sier Paul Dergarabedian, sjefen for Media By Numbers.

Pixars «WALL-E» blir ikke å se på norske kinoer før den 29. august, mens Jolies actionfest kommer så sent som 12. september.

Se traileren til «WALL-E» under

HTML EMBED
video_embed(10804,1);

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken