Gå til sidens hovedinnhold

Wara samarbeider med First House

Tor Mikkel Wara skal jobbe sammen med First House-gjengen.

First House inngår samarbeid med Tor Mikkel Wara, kommer det frem i en melding. Wara har snart 20 års erfaring som informasjonsrådgiver.

Tor Mikkel Wara har mange års erfaring som kommunikasjonsrådgiver i sin egen virksomhet Wara Consulting og var blant annet partner i Geelmuyden.Kiese og Madland & Wara. Han har bakgrunn som stortingsrepresentant i perioden fra 1989 til 1993, og han har vært finanspolitisk talsmann og medlem av Oslo Bystyre for Fremskrittspartiet.

- Vi arbeider allerede sammen i noen prosjekter og jeg gleder meg til å være en del av et solid faglig miljø. I en større organisasjon som First House kan jeg arbeide både bredere og spissere enn i egen regi. Nå vil jeg få tilgang på kapasitet og kompetanse som spenner over viktige fagområder som politisk kommunikasjon og finansmarkedskommunikasjon, samt krisekommunikasjon og mediehåndtering, skriver Tor Mikkel Wara i en melding.

Gjennom samarbeidet med Tor Mikkel Wara, får First House også tilgang til nettverket First Line, som består av uavhengige kommunikasjonsrådgivende selskaper. Nettverket har 150 rådgivere på 12 kontorer i de europeiske byene Stockholm, København, Helsingfors, Warszawa, London, Hilversum, Brussel, Berlin, Frankfurt am Main, Milano og Oslo, heter det i meldingen.

Reklame

Ny grillpakke: - Den beste barbecuesausen vi har smakt

Kommentarer til denne saken