(SIDE2): Ifølge Aftonbladet og The Sun trenger Manchester United-proffen ikke bekymre seg selv om det skulle gå litt skeis på banen. De har til smør på brødet uansett.

Nå seiler nemlig Coleen McLoughlin, Rooneys forlovede, opp som den rikeste av alle WAGsene (britisk forkortelse for «Wives And Girlfriends of the England national football team»). I det foregående året tjente hun mer enn fotballproffen.

Ifølge avisene skal hun ha håvet inn nesten 200 millioner kroner for reklameoppdrag, TV-oppdrag og en bokkontrakt. I tillegg har hun i år lansert sin egen parfyme.

Les mer her:Kjendisenes feite ekstrainntekt

21-åringen fra Liverpool tjente før berømmelsen 50 kroner i timen som butikkhjelp, men har i takt med Rooneys suksess blitt en av Englands mest populære fruer. Hun tjener store summer blant annet på reklamekontrakter med Nike og LG-mobiltelefoner.

Noen av fruene Coleen banker ned i støvlene på lønnslista er Toni Poole som er gift med Chelsea-kaptein John Terry og popstjernen Cheryl Cole fra gruppen Girls Aloud, som er gift med Ashley Cole.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mer om fotballfruene: