Gå til sidens hovedinnhold

Coleen flytter hjem

Wayne Rooney får en siste sjanse.

(SIDE2:) Ifølge britiske medier flyttet Coleen Rooney hjem igjen i går, mandag.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Familien samlet
De to har så vidt sett hverandre siden utroskapsskandalen om at Wayne Rooney angivelig har hatt en affære med en prostituert ble kjent for en drøy uke siden. Coleen flyttet direkte til sine foreldre.

Men i går kom Coleen hjem igjen til parets hus i Prestbury, Cheshire, melder The Sun. Dere sønn, Kai, kom senere hjem til sine foreldre, da han hadde tilbrakt litt tid med besteforeldrene. Dette er andre gang Coleen og Wayne ser hverandre siden affæren ble kjent. Coleen sov hjemme i natt, ifølge den britiske avisen.

- Dette er en lang prosess. Men Coleen ønsker at ekteskapet skal fungere, og det vil Wayne også. De snakker ut i sitt eget hjem. De prøver å finne en løsning. De vet at de er nødt til å prøve å finne ut av ting, sier en kilde.

En siste sjanse
Coleen skal angivelig ha sagt til sin ektemann gjennom to år at hun aldri kommer til å glemme hva han har gjort mot henne, men at hun likevel ønsker å tilgi ham.

DailyMirror skriver at Coleen har stilt en rekke krav til Wayne for at ekteskapet skal kunne reddes. Blant annet har hun sagt at hvis han noen gang er utro igjen, er ekteskapet garantert over.

- Dette betyr slutten på sene kvelder ute på byen med kamerater for Wayne i lang tid framover. Nå får han muligheten til å bygge opp tilliten igjen. Han har sagt til henne at alt var en forferdelig tabbe, og at han har lært av sine feil, sier en venn av paret til Mirror.

Coleen ankom deres hjem utpå formiddagen i går, med klær og bagasje. Rooney kom hjem 90 minutter senere, og de to holdt seg inne hele dagen.

LES OGSÅ:
- Jeg skjønner jo hva hun bedriver

- Dama skyld i hans utroskap

- Det finnes noen drittsekker

Kommentarer til denne saken