Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg har ikke skiftet en bleie

Nybakt far og England-kaptein Wayne Rooney overlater drittjobben til kona.

(SIDE2): Wayne og Coleen Rooney er et av Storbritannias aller mest populære kjendispar. Og da sønnen med det velklingende navnet Kai Wayne Rooney ble født 2. november, var det mange hjerter som gledet seg.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Ingen bleieskiftarbeider
Men pappa Wayne røper nå at han fortsatt har til gode å skifte en bleie, til tross for at han har lært hvordan han skal gjøre det.

- Jeg er veldig stolt av å være far, men nei, jeg har ikke skiftet bleier ennå. Jeg har lært meg teknikken, men Coleen har gjort det så langt, sier Rooney ifølge Daily Mail.

Stolte dager
I tillegg til å bli far for første gang, skal Wayne Rooney etter alle solemerker også være kaptein for England når «Three Lions» møter Brasil til privatlandskamp lørdag kveld. Rooney er bare 24 år, og vil bli en av historiens yngste landslagskapteiner, dersom han får den store æren av å lede laget sitt ut på banen.

- Jeg spiller for et av de største lagene i verden, og for landet mitt mot Brasil. Når jeg i tillegg har blitt far kan det ikke bli mye bedre, stråler Wayne.

Ute på vift
Heldigvis ser ikke kona ut til å plages med å ha hovedansvaret for bleieskift.

Allerede onsdag denne uken var Coleen, som til daglig jobber med TV, ute på byen med jentene for å se Beyoncé Knowles spille konsert i parets hjemby Liverpool.

Kledd i en sort kjole og høyhælte sko så den nybakte moren sprek og uthvilt ut sammen med sine venninner.

Kommentarer til denne saken