Gå til sidens hovedinnhold

Lykkelige igjen?

Rooney-familien legger det tøffe året bak seg.

(SIDE2:) Det har vært et tøft år for Coleen Rooney. Det er kun måneder siden utroskapsskandalen med Wayne Rooney sprakk.

I september ble det kjent at fotballstjernen skal ha kjøpt sex av en kvinne ved navn Jennifer Thompson. Saken fikk mye oppmerksomhet i britisk presse, og Coleen flyttet raskt ut fra parets hjem.

Det tok imidlertid ikke mange dagene før hun ga sin ektemann gjennom to år en ny sjanse. Hun understrekte at tilgivelsen består av en lang prosess, og at hun har stilt en rekke krav til sin fotballmann.

Helt tilgitt?
Det ser imidlertid ut som om den lille familien har kommet langt på vei med å redde forholdet allerede. I går, lørdag, tok Wayne og Coleen med seg sønnen Kai på julelunsj på Sir Thomas hotell i Liverpool.

Coleen hadde også invitert med seg sine søsken Anthony, Joe og Rosie. Også foreldrene Tony og Colette var med på familiesamlingen.

- Det kan se ut som om Coleen har fått familien under kontroll etter det tøffe året, skriver The Sun. Coleen smilte til fotografene, og var iført en sort lårkort kjole, røde pumps og en kort pelsjakke.

Wayne blir hjemme
Foruten lunsjen skal familien også være sammen resten av jula – når Coleen tar dem med på cruise. Wayne, som har betalt reisen til en pris på nærmere 300.000 kroner, skal imidlertid være hjemme å spille fotball. Resten av familien skal nyte cruiset som går innom Aruba, Martinique, Barbados, Grand Cayman og Costa Maya.

3986

Kommentarer til denne saken