Gå til sidens hovedinnhold

Ja, vi digger «The City»-Whitney

Hun ble bestevenninne med The Hills-Lauren og har nå fått sin egen realityserie.

(SIDE2): Sist helg var det premiere på den nye serien på MTV der Whitney Port (24) inntar New York.

Suksessfull
Whitney kom inn i «The Hills» i sesong én da hun og Lauren Conrad (22) startet i Teen Vogue. Derfra har læringskurven for Whitney gått rett til værs og hun er en jente arbeidsgiverne elsker. Suksessen tok henne til New York etter at fjerde sesong av «The Hills» var over, og nå tar hun storbyen med storm med sin kaliforniske friskhet.

Ingen bitch
Mens samtlige jenter i realityserien fremstår som bitchy og kranglete, har Whitney hele tiden vært den snille jenta som er pliktoppfyllende og morsom å være sammen med. Whitney valgte konsekvent å holde privatlivet sitt utenfor kameraene og ikke vise alt slik som Lauren og Audrina Partridge har gjort mens de bodde samme i løpet serien.

- Jeg liker å holde noen ting privat, har Whitney uttalt. Men det gjelder selvsagt ikke nå lenger - når hun er stjerne i sitt eget show.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Motefrelst
24-åringens vei inn i motebransjen var kanskje ikke så overraskende, faren hennes, Jeff, driver motefirmaet Swarm. Whitney startet karrieren i magasinene Womens Wear Daily og W før hun entret Teen Vogue. Der ble hun i to år før hun hoppet til pr-firmaet The Peoples Revolution, og veien til New York ble kort.

Den legendariske designeren Diane von Fürstenberg (62) og hennes team hadde lagt merke til den lange, slanke blondinen fra Los Angeles og tilbød henne jobb innen bedriften.

I løpet av de siste fem årene har Whitney også utviklet sin helt egen stil - bare sjekk ut bildekarusellen nederst i saken!

Kjærlighet i the city
Realityserien er en slags miks av «Sex og singelliv» møter «ekte» liv - Whitney er trendy, på jakt etter ekte kjærlighet og hun jobber for en av verdens største designere. Selv om det kanskje blir litt ekstremt å sammenligne Whitney med Carrie Bradshaw (det er jo ingen som topper henne!), så er 24-åringen en sympatisk og morsom jente å følge på sin vei opp og fram i den store byen. Og finner hun og sin hete, australske flamme Jay ut av tingene og blir kjærester?

Denne realityserien virker litt mer voksen enn «The Hills» - så venter tøffere utfordringer, mengder av rykter, sjalusi, løgner og dramatikk i kulissene på Whitney...

«The City» ser du lørdager på MTV klokken 18.10.

1740

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser

Kommentarer til denne saken