(SIDE2): Whitney Port (25) er mest kjent fra realityserien «The Hills», hvor hun var Lauren Conrads kollega og venninne. Senere fikk hun sin egen reality, «The City», hvor MTV har fulgt den unge og håpefulles karrieresprang til motemetropolen New York.

Men den unge jenta er mer enn bare realitystjerne. Prot er nemlig både TV-personlighet, klesdesigner, modell og skuespiller. I tillegg har hun en rå stil, og en egen evne til å sette sammen sine antrekk.

Se flere bilder av Whitney Ports stil nederst i saken!

Hun har lenge vært en favoritt blant moteinteresserte, og hun blir ofte omtalt som et stilikon.

Motemagasiner
Port, som egentlig heter Whitney Eve Port, vokste opp i Los Angeles med sin mor og far, og fire søsken.

Hun interesserte seg tidlig for mote, noe som kanskje ikke er så rart. Hennes far jobber nemlig også innen bransjen. I sommerferiene jobbet Port ofte for motemagasiner. Hun har hatt utplassering både i «Teen Vogue», «Women`s Wear Daily» og «W».

I 2007 begynte hun å jobbe for PR-byrået People`s Revolution, og det da hun kom i kontakt med Diane Won Furstenberg som hun senere begynte å jobbe for.

Modell
Skjønnheten har også gått modell for blant annet DKNY Jeans, og hun har blitt sett på forsiden av magasiner som «Teen Vogue», «Rolling Stone», «Seventeen» og «Cosmopolitan».

Egen kolleksjon
Port er også designer, og har sitt eget merke kalt Whitney Eve. I november 2009 hadde hun sitt første moteshow under New York Fashion Week. Senere har hun arrangert flere moteshow for merket sitt.

SE VIDEO AV PORTS HØST KOLLEKSJON VIST I MIAMI:(artikkelen fortsetter under filmen)

HTML EMBED

Skuespiller
Den multitalentet 25-åringen har også spilt seg selv i både «Entourage» og «Family Guy», og hun har selv Twittret om at hun skal spille hovedrollen i «LA Candy», som skal være basert på Lauren Conrads bok.

Port jobber nå igjen for PR-buråret People's Revolution, og dater for tiden MTV-stjernen Ben Nemtin fra «The Buried Life».

Les også:
Stjel stilen: Kate Bosworth
Stjel stilen: Alexa Chung
Stjel stilen: Taylor Momsen
Stjel stilen: Georgia Jagger

Få stilen
Port har en feminin, men edgy stil. Hun har en egen evne til å sette sammen antrekk, slik at hun hver gang ser gjennomført, men passe avslappet ut.

Hun greier også noe som få evner å dra i land. Hun er rå og sexy i uttrykket, uten at det oppfattes som billig. Hun er ofte å se i korte skjørt og kjoler, men er også fan av løse bukser og flate sko.

På den røde løperen stiller hun ofte i lange, elegante kjoler.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Favorittfarge
Er det en farge Port virkelig har falt for, så er det sesongens trend-farge, nemlig nude. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor, for den vakre 25-åringen kler virkelig de duse tonene.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Løst eller knute
Port har ofte håret løst. Det lange, bølgete håret med lyse striper ser usedvanlig blankt og velpleid, ut og hun kler både krøller, bølger og stritt hår. Hun blir også ofte sett med en topp midt på hode.

Sminken holder den naturlige skjønnheten diskret, men kan ofte stille i rød leppestift.

(se bildekarusellen under bildet)

SE FLERE BILDER HER:

3292 (Alle foto: Allover Press)