(SIDE2): Britiske Daily Mail er ikke nådig i sin omtale av skuespillerne som spiller i filmen «William & Catherine: A Royal Romance», som har premiere på den amerikanse tv-kanalen Hallmark i slutten av august:

- Dårligste noensinne
- Sannsynligvis de dårligste dobbeltgjengerne NOENSINNE, skriver avisen, som mener rollebesetningen setter ny standard når det gjelder lavmål.

I likhet med tv-filmen «William & Kate», som hadde premiere før det unge paret giftet seg 29. april, vil seerne ha problemer med å gjenkjenne de ulike karakterene, mener avisen.

Hovedrolleinnehaver Dan Amboyer har i motsetning til prins William ikke antydning til svinnende hårmanke, og den eneste britiske skuespilleren er Alice St. Clair i rollen som Kate, klager avisen.

Langt yngre dronning
Daily Mail mener imidlertid at både dronning Elizabeth og prins Philip kan komme til å bli smigret over hvordan de fremstilles – begge fremstår nemlig betydelig yngre enn sin egentlige alder, på henholdsvis 85 og 90 år. Dronningen spilles av Jane Alexander (71), mens Mark Penfold gestalter prins Philip.


I rollen som hertuginne Camilla finner vi Jean Smart, som beskrives som både slankere og vakrere enn originalen, og heller ikke Victor Garber som ektemannen Charles levnes noen ære når det gjelder likhet med mannen han portretterer.

Den eneste som passerer gjennom Daily Mails kritiske nåløye er Lesley Harcourt som spiller avdøde prinsesse Diana, men hun er bare gjenkjennbar på grunn av sin frisyre.

Klikk her for å se flere bilder fra tv-filmen.