Gå til sidens hovedinnhold

Willis og Clooney innblandet i drap

Bruce Willis, George Clooney og Bjørn Borg er alle innkalt som vitner i en fransk mordsak.

(SIDE2): Den drapssiktede hevder nemlig at hun har hatt et forhold til dem.

De skal angivelig alle tre på forskellig tidspunkt ha hatt seksuelle forhold til den siktede, Jamilla M’Barek. Hun har ifølge tiltalen for tre år siden myrdet sin mann, 66-årige grev Anthony Ashley-Cooper. Motivet skulle angivelig være en arv på nesten 100 millioner kroner og et enormt hus i Cannes, skriver Ekstra Bladet.

Jamillas bror Mohammed er siktet som medskyldig, og han har erkjent at han skjøt greven i selvforsvar. Men kun for å beskytte sin søster, som var i voldsomt klammeri med ham.

- Ikke skyldig
– Hvorfor skulle jeg drepe min mann for pengene hans, når jeg kan få hvilken som helst rik og mektig mann? spør hun.

Som bevis for sine gode flørteegenskaper har hun et dokument hvor hun angivelig navngir en rekke kjente rikmenn som hennes tidligere elskere. På den listen er altså både Willis, Clooney og Borg.

Jamilla var vertinne på en fornem nattklubb i Cannes, før hun giftet seg med greven i 2002. Der var her hun angivelig skal ja møtt og nedlagt de mange kjendismennene.

Nekter å møte
Bjørn Borg påstår at han ikke aner hvem Jamilla er, og nekter å møte som vitne:

– Jeg kjenner ikke kvinnens navn en gang. Jeg har absolutt ikke tenkt å dukke opp i retten for å være karaktervitne for verken henne eller noen andre, sier han til avisen Mail on Sunday.

Samme sang kommer fra de to andre to kjendisene, og dommeren kan ikke tvinge de tre stjernene til å troppe opp, så de blir neppe å finne i vitneboksen når rettssaken innledes i Frankrike neste uke...

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå