(SIDE2): Will og Jada Smiths datter Willow (9) er ikke ukjent med rampelyset, men med sin nye video til singelen «Whip My Hair», er det mye som taler for at hun inntar lyset for alvor.

Se videoen nederst i saken!

Videoen er regissert av den norske kjendisregissøren Ray Kay, som tidligere har jobbet med blant andre P.Diddy, Lady Gaga, Beyoncé Knowles og Justin Bieber. Han mener likevel at Willow-videoen kan bli hans største. Videoen skulle slippes i dag tirsdag, men ble lekket på nett i går, og responsen har ikke uteblitt.

- Den største
- Det er utrolig mye positiv feedback. I hele dag har jeg fått eposter fra andre plateselskaper og managere som jeg har jobbet med tidligere, og som hyller Willow-videoen. Jeg tror dette kan komme til å bli min største video noensinne, sier Ray Kay til VG.

- Det var utrolig gøy å jobbe med Willow. Hun er veldig voksen til kun å være ni år gammel, og har sine egne meninger om hvordan ting skal være. Det er selvfølgelig mer utfordrende å jobbe med en niåring enn voksne artister, men det gikk veldig smooth, sier 32-åringen.

Willow er kjent for å ha en svært utpreget sans for mote og stil, til tross for at hun sin unge alder. Hun har ved flere anledninger også blitt sammenlignet med Rihanna, både når det gjelder stemmeprakt, men også valg av tøffe og annerledes frisyrer .

Norske elementer
Også Willows 11 år gamle bror, Jaden, følger i foreldrenes fotspor. Han spilt nylig i Karate Kid-filmen, og er også å se i et par snutter i søsterens video.

I videon har også Ray Kay - nesten på sedvanlig vis - puttet in norske elementer.

Det som i videoen minner om OnePice-dresser er amerikanske OneZ, startet av merket California Christiania Republic via norske Torbjørn Skard og Von Dutch-bakmannen Tonny Sørensen. I forbindelse med innspillingen fortalte Ray Kay til 730 at Willow og Jaden Smith elsket klærne, skriver 730.no.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

HTML EMBED