(SIDE2): Datteren til kjendisparet Will Smith og Jada Pinkett Smith, Willow Smith, er kjent for å være både kontroversiell og vågal.

11-åringen blir til stadighet avbildet i eksentriske antrekk, og for litt siden barberte hun også av seg håret og har siden den gang farget det i ulike farger - alt etter humøret. Til tross for sin unge alder blir hun ansett som et stilikon og er ofte med mamma på motevisninger verden over.

Både mamma og pappa ser ut til å ta datterens rebelskhet med knusende ro. Ikke bare ser de ut til å godta at Willow både kler og oppfører seg noe annerledes enn andre jenter på hennes alder, mange hevder også at de oppfordrer både henne og broren, Jaden, til å være noe utenom det vanlige.

Har flere piercinger
Nå har Willow igjen skapt oppstyr etter at hun postet et bilde av seg selv og en venninne på Instagram.

På fotografiet ser det nemlig ut som om Willow har piercet tungen. En sølvkule hviler nemlig på 11-åringens tunge, men det er enda usikkert om dette er en ekte piercing eller ikke.

Om det er en piercing er dette langt ifra den første 11-åringen har. Willow har nemlig flere piercinger i øret, men en tungepiercing blir ansett som langt mer kontroversielt for en jente på hennes alder.

Det er også slik i statene at man må ha foreldrenes tillatelse om man ønsker en piercing før man fyller 18 år, og i så måte har Will eller Jada måtte gitt sin velsignelse til datterens nye piercing.