Gå til sidens hovedinnhold

Nye bryster med sugerør

Det er ikke mange ting som virkelig er et kinderegg, men dette er faktisk akkurat det.

(SIDE2): Nå kan du få brystene dine til å midlertidig virke større uten kosmetiske inngrep, få fraktet med deg vin overalt, og samtidig få støtte til brystene. Alt på en gang.

Endelig en løsnin
Den nye oppfinnelsen heter «Winerack,» og kan kjøpes i den amerikanske butikken Baronbob.com på nett.

Som nettsiden sier: «No rack?» - «The WineRack.» Dette er løsningen for deg som vil transformere en A-cup til en D-cup, og samtidig frakte med deg din favorittdrikke

Bruksområdene er mange, skal man tro butikken:

- Enten det er på film, konserter, idrettsarrangementer eller foreldremøter.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Drikker mer
At dette skulle være som hånd i hanske for oss nordmenn bør ikke komme overraskende. Vel 17 millioner liter vin ble omsatt første kvartal i år, mot 15,5 millioner liter i 2009.

Også øl og brennevin gjorde et hopp. Det ble solgt 143.000 liter mer sprit (til sammen tre millioner liter) og 2,7 millioner liter mer øl (til sammen 58 millioner liter øl). Rusbrusen endte med et salg på 2,4 millioner liter.

Den totale omsetningen alkohol steg med nesten 400.000 liter – eller sju prosent sammenliknet med 2009. Så får du heller lure på dette: Derfor sier unge nei til alkohol.

Nye bryster til 400 kroner
En ny bryststørrelse som samtidig gir deg muligheten til å frakte med deg drikke koster 30 amerikanske dollar, eller sånn omtrent 190 kroner.

Du må ut med det samme i porto. Det skulle ikke overraske oss at tollmyndighetene, til tross for sin tollgrense på 200 kroner, muligens også vil bry seg. Uansett er det billigere enn en plastisk operasjon. (Les her hvor mye det koster: Nye bryster på nett )

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

En ekte ølmage
For menn finnes det også en løsning som nesten garantert er like populær, spesielt hvis man skal tro hvor mange menn som jobber med å få nettopp det produktet Baronbob kan gi deg automatisk.

Vi snakker selvfølgelig om en ekte ølmage. Der kvinner kan få økt bryststørrelsen, så kan menn få en fiks ferdig ølmage - med øl om man vil.

Det blir vel knapt bedre?

Morobutikk
Baronbob, som er stedet hvor vi fant varene, og som har hjulpet oss med produktinformasjonen, har også en god del andre interessante ting. Vi kan nevne, uten å egentlig gå for langt inn i materien: Spermiedukker, oppblåsbar kalkun og en såpe for penis.

Hvem sa at det ikke skjedde noe nytt i verden?

PS! Et kinderegg er selvfølgelig et kinderegg, det også.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar