Gå til sidens hovedinnhold

Er han norgesmester i reality?

- Jeg skal ta en pause nå, sier Axel (19) som er med i sitt tredje TV-program. Men først skal han tryne i «Wipeout» - se video!

(SIDE2): I kveld skal Axel Stentun (19) fra Sandefjord i ilden når TVNorge sparker i gang med sin nye hinderløypeserie «Wipeout».

I kveldens premiere må Axel gjennom den brutale hinderløypen der det ser ut som man nesten slår seg helseløs.

- Det tyngste er absolutt gjørma, som jeg havnet i tre ganger. Men de ballene som jeg hopper på også var tungt, men ikke vondt og det ser jo bra ut da, ler han. Det var den amerikanske versjonen av serien som gjorde at Axel ble fristet til å melde sin interesse for den sprø hinderløypa.

Les mer om serien her:Her får han en på trynet

Se bildeserie av Axel nederst i saken!

Tar en pause
Men det er ikke første gang Axel er med på en TV-produksjon der man skal utforde seg selv. Fotballrealityen «FK Zebra» og TV3-syngeserien «Singing Bee» er noen som har fristet 19-åringen tidligere.

- Jeg samler på livserfaring og har ikke noe problem med å vise meg fram, sier Axel til Side2.

- Jeg hadde tenkt å melde meg på «Hjelp, jeg er med i et japansk gameshow» etter at søsteren min ba meg om det, men jeg tenkte at nå må jeg ha en pause. Det tar jo mye tid, sier han. Og tid tar det, faktisk så mye tid at Axel er litt redd for å ikke få bestått ved TV- og medialinjen på folkehøgskolen i Skjeberg der han går dette året.

- Så jeg tror nok at jeg må være her litt nå. Men en feelgood-reality uten baksnakking, ustemming og allianser frister absolutt, sier han.

Nerdelooken
Selv tror han at utseende hans har mye å si for å bli valgt ut til de diverse seriene.

- Jeg har et typisk nerdeutseende med store briller og stort hår, så jeg passer til å være nettopp den figuren. Det er også noe jeg spiller på selv.

- Nerd is the new cool, sier han tøft før han hiver seg ut i hinderløypa.

HTML EMBED
video_embed(12223,1);

Han fikk god kontakt med Linn Levanger, som for øvrig også har vært med i TV3s «Singing Bee». De to fikk se litt av Argentina i uken der nede.

- Vi dro på kanotur nedover elva og møtte innfødte der som vi danset tango med, sier Axel.

Av alle seriene har har vært med på sier han at «Wipeout» er uten tvil det kuleste.

- Det var en kjempeopplevelse å være med, det var en utrolig bra uke.

Premiere på «Wipeout» ser du på TVNorge mandag klokken 21.30.

1648

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken