Gå til sidens hovedinnhold

Wolfmother i Grieghallen

Det støyende australske rockebandet Wolfmother legger turen til Bergen, og ærverdige Grieghallen.

(SIDE2:) I februar spiller de Led Zeppelin-aktige rockerne i Oslo, men i sommer får bergenske fans sin dose med støyende retrorock.

12. juni spiller Wolfmother i Bergen og til Grieghallen. Hårete rockefans skal ikke sitte på nummererte plasser i den største salen i Bergens konserthus, men i Peer Gynt-salen, som har plass til rundt 1500 tilskuere. Billettsalget starter lørdag 27. januar.

Wolfmother er et forrykende liveband. De var blant hovedattraksjonene under Quartfestivalen i 2006, og konserten i Oslo i februar solgte ut på noen minutter.

Da Side2 møtter Wolfmother-bassist Chris Ross i Kristiansand i fjor sommer, la han ikke skjul på at det har gått unna på karrierestigen.

- Vi begynte med konserter foran 80, 100 og 200 mennesker, så står vi plutselig foran 40.000 tilskuere på de europeiske festivalene. Det er litt av et kick når vi aldri har vært her før, sa Ross til Side2.

Les hele intervjuet: - Fy faen, som jeg banner

Klikk her for å lese Side2s anmeldelse av platen «Wolfmother» .

Men det er ikke bare bergenserne som får besøk av Wolfmother. To dager etter konserten i Bergen spiller australierne på Norwegian Wood i Oslo.

NW får også besøk av metalbandet Korn. Bandet skulle spille på Wood i 2006, men måtte avlyse da vokalist Johnathan Davis havnet på sykehus. Til sommeren gjør de et nytt forsøk, og stiller på scenen i Frognerbadet 15. juni.

Norwegian Wood legger for øvrig opp til en knallhard fredag - klikk her for å sjekke programmet på festivalens nettsider.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis