Utvikleren Blizzard, som står bak World of Warcraft, har sett seg lei på at det er for mye erotisk rollespill i sitt nettspill melder Joystiq. På en av serverne, Moon Guard, har folkene bak spillet sett seg lei på at en av byene, Goldshire, har alt for mye sex.

I en forumpost på egne sider har Blizzard opplyst om at man kommer til å holde et øye med de offentlige chattekanalene i byen og straffe de som bryter spillets regler for trakassering.

World of Warcraft hadde 11,5 millioner månedlige abonnenter i desember 2008 (ifølge Guinness-rekordboken er dette nå rundt 10 millioner) og har verdensrekorden for det mest populære såkalte MMORPG. Serveren Moon Guard, har mellom 30 000 og 40 000 aktive spillere (sist vi sjekket var det 18 000 spillere online) og er regnet som en av de mest utpregede rollespillserverne. Det er kjent for de fleste spillerne at baren The Lion's Pride er omtalt som et «bordell» blant spillerne.

Hvis du lurer på hvordan det erotiske rollespillet ser ut så har en av spillerne WOW laget en Youtube-video som viser dette i praksis:

HTML EMBED

På slangterm har man kalt byen for «Pornshire»:

HTML EMBED