Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk ut Pitts zombiejakt

Brad Pitt driver sin egen zombiekrig i Sør-England. Se bilder fra «World War Z».

(SIDE2:) «World War Z» bygger på en roman av Max Brooks, og handler om hva som skjer i verden etter en ødeleggende krig mellom mennesker og zombier.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Bød mot DiCaprio
For tiden spiller Pitt inn flere scener til filmen i Cornwall i England. Det er flere store navn som ønsket seg romanen. Brad Pitt og hans produksjonsselskap Plan B lå i durabelig drakamp med Leonardo DiCaprio og hans Appian Way om rettighetene til boken.

I filmen spiller Pitt forfatteren Max Brooks. Brooks reiser verden rundt 10 år etter zombieepidemien og samler overlevende menneskers historie. Mens Pitt filmer i Cornwall, holder Angelina Jolie og deres seks barn til i den rike bydelen Richmond mot Heathrow i London. Der har de blitt observert blant annet mens de har holdt på med fritidsaktiviteter.

De har ikke, som først meldt, flyttet ut av byen etter at opptøyene startet.

Kneblede statister
Sikkerheten rundt «World War Z» er også stor i Cornwall. Og alle statister og involverte har blant annet fått forbud mot å dele noen av sine opplevelser på sosiale medier som Twitter.

- Det var en ganske stor og omfattende kontrakt, men den nevnte ikke et ord om Brad Pitt, bare at vi ikke fikk skrive noe om handlingen i filmen, sier en statist. Vi får verken bruke Facebook eller Twitter og får heller ikke ta bilder på settet, sier statisten.

Boken består av flere enkelthistorier, men forfatter Max Brooks sier at manusforfatter J. Michael Straczynski har funnet en måte å sy det hele sammen på. Han har også uttalt til Fangoria at han er svært glad for at Brad Pitt har hovedrollen, men at han ellers ikke er involvert i filmprosjektet.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken