Gå til sidens hovedinnhold

Krever 162 kondomer i Oslo

Wu-Tang Clan skal være godt sikret før konserten i kveld.

(SIDE2): Wu-Tang Clan hevder at de «Ain't Nothing ta Fuck Wit», men kravene de stiller før Oslo-konserten tyder på noe annet.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

20 på hver
Når New York-gruppen spiller på Sentrum Scene i kveld, har de på forhånd satt opp krav om 162 kondomer på sin rider. 730.no lenker her til listen over gruppas krav.

Arrangøren ønsket ikke å kommentere det ambisiøse latexfutteralantallet.

Det er 9 personer i gruppen, så de kan få omtrent 20 kondomer hver, hvis de ikke deler med andre i sitt reisefølge. Da Wu spilte på Frogner Stadion i Oslo i 2006, manglet de noen medlemmer, men laget bra show, blant annet med toppløse norske jenter fra publikum på scenen.

Hele klanen kommer
I kveld skal angivelig hele klanen stille. De er allerede samlet i Europa, hvor de har spilt på flere festivaler.

SE KÅTSKALKENES VIDEOER HER!

RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God og Masta Killa henger neppe så mye sammen på fritiden, men snart 20 år etter gigantiske «Enter the Wu-Tang (36 Chambers)», er de fortsatt en gruppe. I 2007 ga de ut sitt femte album «8 Diagrams», og i år kom Rae, Ghost og Meth med «Wu Massacre».

Oppvarmere er blant andre hele Norges Jaa9 & OnklP, Stones Throw-artisten Guilty Simpson fra Detroit og Cali Agents-veteranen Rasco.

Kommentarer til denne saken