(SIDE2): Drømmen om å bli president i hjemlandet Haiti gikk i vasken for Wyclef Jean, og i etterkant er hip-hop-trubaduren blant annet bitter grunnet kommentarene fra Haiti-aktivisten Sean Penn.

- Jeg synes det er veldig mistenkelig, rett og slett fordi (Wyclef Jean) som ambassadør har vært mer eller mindre stille. For oss på Haiti har han ikke vært tilstede i løpet av det siste halvåret, sa skuespilleren til CNN i forrige måned.

Tok igjen fra scenen
Ifølge 730.no fikk Wyclef utløp for noe av sin frustrasjon under en New York-konsert i helgen, dog på en måte mange føler var barnslig.

Fra konsertscenen kom The Fugees-stjernen med følgende drøye påstand om hvorfor Penn ikke så noe til ham i det jordskjelvrammede landet:

- If I was president... I got a message for Sean Penn, maybe he ain’t see me in Haiti because he was too busy sniffing cocaine.

SE VIDEO HVOR WYCLEF DISSER SEAN PENN!

Det tidligere The Fugees-medlemmet Pras, som heller ikke støttet Wyclef, fikk også en hilsen. Wyclef mente at rapperens bidrag til gruppen begrenser seg til 8 linjer.

- I got a message for Praswell, even though you don’t want to support me, I got love for you, even though you only kicked 8 bars for the Fugees.

Ønskereprise:Se Mette-Marit danse for Wyclef