HTML EMBED

(SIDE2:) 23-åringen holdt ingenting tilbake da han fikk høre den gode nyheten.

Rylan Clark (23) er en av de som har utmerket seg mest i den britiste versjonen av «X factor» denne sesongen. Da «X-factor»-dommer Nicole Scherzinger skulle fortelle om hvem som var videre i showet at følelsene tok overhånd for den unge herremannen.

Han og en annen deltaker skulle nemlig få beskjed om hvem av de som var videre til «Live»-sendingene og etter at dommer Nicole har bekreftet den gode nyheten, reagerer Rylan Clark med å lage en scene som i seg selv kunne blitt nominert til en Oscar-statuett, skriver Daily Mail.

Mest lest i Nettavisen nå:

HTML EMBED

Den håpefulle sangeren blir tydelig preget av situasjonen og ender opp med å rulle rundt på gulvet med tårer i øynene. (Se klipp fra cirka 3:00 ut i filmen)

«Du lyver?! Er du seriøs? Er du seriøs?!» stotrer 23-åringen før han bruker en av sofaputene for å tørke bort tårene.

Men den glade sanggutten var ikke ferdig med følelsesutbruddet selv om han forlot rommet. Rylan kommer knapt utenfor døren før han får en ny runde med tårer og hulking før han igen på sette seg ned på bakken.

Det kan se ut som at Nicole Scherzinger også blir litt forfjamset av reaksjonen til Rylan, og da 23-åringen har gått ut blir «X-factor»-dommeren stående å måpe til resten av crewet.