Gå til sidens hovedinnhold

Ei en del av denne!

Hvorfor eie hele når du kan eie litt?

(LXUS.no) Tidsklemme er et ikke ukjent problem for mange yachteiere. De får rett og slett ikke brukt luksusdoningene sine mer enn mellom fire til fem uker i året.

Men penger har de nok av. Derfor har medeierordninger blitt en økende trend i yachtbransjen.

Det britiske Yacht Plus er en av de siste selskapene som kaster seg på bølgen.

Ei litt, ikke alt

Fordelen for eierne er klare: Man betaler bare for den tiden man bruker yachten og man får råd til å disponere en større yacht. Ikke minst slipper eierne alt bryderi ved å eie egen yacht.

- Rike mennesker i dag investerer ikke bare i ressurser, men også i opplevelse, sier Han Verstraete, direktør i Yacht Plus, til NY Times.

LES OGSÅ:
Yacht-gigant inntar Norge

- Min typiske kunde har tre luksuseiendommer rundt om i verden, er medeier i et privat jetfly, og nå søker han etter opplevelser på yacht, sier han.

Italiensk design

For 10 millioner får du en åttendedel av et av et 41 meter (132 foot) lang yacht i Signature Series. Du får disponere yacht fem uker hvert år, og du får tilgang til hele flåten som i dag består av 10 yachter.

Signature Series er av Italiensk herkomst og bygges på Roberto Colaninnos verft i Nord-Italia. Colaninno står også bak den litt mer kjente Vespaen.

Kliner du til og kjøper andeler til en hel yacht, kan Yacht Pluss ta seg av utleie de ukene du ikke seiler. Og du mottar fortjenesten.

Skipene kommer til å ligge enten i Middelhavet eller i Karibia.

Til din tjeneste

Kjøpere av Yacht Plus får ikke bare en griselekker yacht. Inkludert i kjøpet følger en rekke tjenester for medeierne. Blant annet kan du få båten kjørt over Atlanteren om den tilfeldigvis skulle befinne seg i feil farvann. Yacht Plus sørger også for all bestilling og administrasjon av reisen til der båten ligger.

En concierge-team er alltid tilgjengelig skulle du trenge noe på dine luksuriøse ferier. Ankommer du Sydney og trenger billetter til operaen? Det blir tatt hånd om. Har du glemt ankerdrammen? Løsningen er en telefon unna.

Alt vedlikehold blir selvsagt ivaretatt av Yacht Pluss.

Så slipper du å bruke påsken til bunnskraping.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken