(SIDE2): Med det relativt enkle underholdningskonseptet «isoporvegger, svømmebasseng og sølvtrikoter», opplevde «Ylvis møter veggen» en premiererekord TVNorge ikke har sett maken til siden «Heia Tufte» i 2005.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hele 647.000 seere benket seg foran TV-en for å se kjendiser som Sputnik og Daniel Franck falle i vannet i møte med en isoporvegg.

Les mer om konseptet: - Man får sviskepung

- Dette er helt fantastisk, vi er ekstremt fornøyde! Dette befester mandagen som en knallsterk TVNorge-dag, med «71° nord» og Ylvis, sier programsjef i TVNorge, Jarle Nakken.

«Ylvis møter veggen» er et av mange programkonsepter hentet til norsk TV fra Japan den siste tiden, og det første som har fått premiere på TV. I tillegg har TVNorge «Silent library» som skal sendes etter jul, mens TV3 satser på «Big in Japan» der deltakerne blir sendt til selve moderlandet for å delta i en rekke utfordrende japanske gamshows.

Les mer: De nye helsprø TV-trendene

Nakken mener at de japanske konseptene appellerer med sin sprø form for humor.

- Dette er japanskinspirert crazyhumor, total upretensiøs underholdning som er deilig å se på, sier han, samtidig som han berømmer både Ylvisbrødrene og programledere Kjersti Idem og Kjetil André Aamodt.

Se klipp fra første episode her

HTML EMBED
renderFlash("http://www.tvnorge.no", "4736809");

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!