Gå til sidens hovedinnhold

Nakenyoga-amming går verden rundt

Og bildet er ekte.

(SIDE2): For to år siden skapte bildet av en naken mor som ammer sitt litt barn samtidig som hun praktiserer hodestående stor ståhei på internett.

Naken livsstil
Mange trodde bilde var arrangert, og at det umulig kunne være ekte. Nå har Amy (kvinnen på bildet) tatt bladet fra munnen og forteller at det absolutt ikke er falskt.

- Sannheten er at vi bor i et lite samfunn på Hawaii, hvor kleskoden er valgfri og yoga er en nødvendighet! Jeg holdt bare på med min daglige rutine da min lille elskling kom og tok brystet mitt, forteller hun i et intervju med Babycenter gjengitt på Huffington Post.

Amy legger til at dette skjedde titt og ofte da datteren var liten - fikk hun lyst på melk, så forsynte hun seg.

Ikke hippier
Amy forteller videre at hun valgte en enklere livsstil da hun var i 20-årene, og har reist rundt med minimalt med forpliktelser siden. Amy sa opp jobben, tok med seg en liten ryggsekk og reiste rundt i en nomadetilværelse. Hun lever av å selge smykker og andre håndlagde ting hun lager, mens kjæresten lever av musikk.

Hun bor nå på Hawaii med datteren Naia og kjæresten, men familien skal snart flytte til New Zealand for et halvt år.

På sin egen blogg, Daugther of the Sun, skriver hun om hvor viktig yoga er for hennes livsstil, og at datteren også praktiserer yoga. Amy understreker at hennes familie ikke er hippier - en betegnelse hun synes er utdatert.

- Jeg vet at familien min ikke lever et stereotypisk liv. Vi ser kanskje annerledes ut til en «mainstream» verden, men nærheten og kjærligheten vi deler er over gjennomsnittet ideell, skriver hun videre.

Les også:

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken