(SIDE2): Kvinnen som angivelig brøt opp The Beatles er kanskje ikke den mest populære skikkelsen blant bandets mange fans.

Men i forbindelse med nyheten om satsingen på dataspillet «Rock Band» i egen Beatles-utgave, deler hun i det minste deres entusiasme.

Ganske hippe
- Vi er alle faktisk ganske hippe av oss, så vi sa ja. Personlig så er jeg veldig spent. Spillet lar deg delta på en måte som gjør at man blir virkelig inne i musikken.

Når Yoko sier «vi», mener hun naturligvis Paul McCartney, Ringo Starr, George Harrisons enke Olivia og seg selv. De fire forvalterne av Beatles-formuen skal altså ikke ha noe imot dataspillplanene, skal vi tro Ono rett.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Vakkert nytt kapittel
John Lennons enke har også håp om at spillet skal inspirere, ikke bare underholde.

- Med så mange unge mennesker som liker The Beatles, blir dette et vakkert, nytt kapittel i bandets historie. Kanskje vil de også begynne å lage musikk, og ikke bare høre på den, sier Ono til Entertainment Weekly.

Sønnen av Beatles-produsent George Martin, Giles Martin, som også jobbet med bandets mash-up prosjekt «Love», skal etter rapportene være involvert i prosjektet.

«Rock Band» i The Beatles-utgave er ventet før jul i 2009.